<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content
oranssi hero27_L copy

Ylläpito

Pidämme huolta digitaalisista palveluistanne.

oranssi hero27_R

Ydinosamisena WordPress-ylläpito

Voimme räätälöidä ylläpitopalvelun sopivaksi miltei mille tahansa verkkopalvelulle, mutta vahvimmin keskitymme juuri WordPress-palveluiden sovellusylläpitoon. Säännöllinen ylläpito varmistaa WordPress-palvelun jatkokehityksen helppouden, päivitykset sekä toimivuuden. Pidämme huolta asiakkaidemme palveluista, oli kyse sitten yksinkertaisesta verkkosivusta tai bisneskriittisestä verkkopalvelusta. WordPress-ylläpito on ydintoimintaamme.

Sijoitamme verkkopalvelun luotettavasi todetulle palvelinylläpidon kumppanillemme, jonka palvelimet useimmiten sijaitsevat Suomessa. Huomioimme tarkkaan tietosuojan ja tietoturvan vaatimukset palvelinkumppaniemme valinnassa. Toimimme asiakkaan teknisenä yhteyshenkilönä ja seuraamme jatkuvasti palvelimen toimintaa. Tarvittaessa teemme tarvittavat muutokset palvelinympäristöön asiakkaan puolesta.

Varmistamme, että palvelun kannalta tärkeät päivitykset itse sisällönhallintajärjestelmään ja lisäosiin tulevat onnistuneesti tehdyksi. Jos päivityksiin liittyy versioristiriitoja, ratkaisemme ne niin ettei asiakkaan tarvitse niistä edes tietää.

Pulmatilanteissa alamme pikaisesti selvittämään mistä kiikastaa. Pidämme asiakasta tilanteen tasalla ja selvitämme yhdessä palvelinylläpitäjän ja muiden mahdollisten osapuolien kanssa mistä ongelma johtuu, ja ratkaisemme sen mahdollisimman pian.

Asiakkaidemme verkkopalvelut ovat meille kaikki kaikessa. Yhdessä pohtien luomme asiakkaamme kanssa työnkulun, jolla palvelun kehitys ja ylläpito saadaan mahdollisimman toimivaksi kaikissa tilanteissa. Valitsemme asiakkaan kanssa yhdessä sopivan palvelutason ja Huolenpidon laajuuden, jotta verkkopalvelu saa ansaitsemansa huomion.

laptop on a wooden table. by luca-bravo

Usein kysyttyä

Mitä Sohovan ylläpitoon kuuluu?

Riippuu sovitusta palvelutasosta. Keskeinen sisältö esimerkiksi Wordpress-ylläpidolle on itse alustan ja käytettyjen lisäosien säännöllinen päivittäminen ja ongelmanratkaisu silloin kun versioristiriitoja ilmenee. Säilytämme myös palvelusta usein useita laadunvarmistusversioita, varmuuskopioita, tunnuksia jne, sekä seuraamme palvelimen toimintaa. Joskus ylläpidon puitteisiin sovitaan myös tietty määrä säännöllistä kehitystyötä tai sisällönsyöttöä.

Tarjoatteko ylläpitoa muille kuin Wordpress-sivuille?

Kyllä. Riippuen alustasta verkkosivujen ylläpitotarpeet ovat hyvin erilaisia, joten on syytä yhdessä määritellä mitä ylläpidon piiriin halutaan kuuluvan.

Paljonko ylläpitopalvelunne maksaa?

Riippuu palvelutasosta. Tyypillisesti ylläpidon kuukausihinta liikkuu joissakin sadoissa euroissa, riippuen palveluun liittyvistä riskeistä: käyttäjämäärät, integraatiot, toiminnallisuudet ja palvelun kriittisyys tarjoajan kannalta ovat puitteita joissa sopiva palvelutaso sovitaan.

Asiakkaitamme

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä muun muassa näiden upeiden asiakkaiden kanssa.

Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-3
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-4
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-5
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-6
kemijoki
kuusamo
web logo_white logotype
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-8
Lohiapaja
naturpolis
SCHV
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-13
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-9
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-10
Redu
rovakaira
tapio
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-12

Lisää palveluita

Etsitkö luotettavaa kumppania verkkosivuprojektiin? 

Sohovalaisia löytyy Helsingistä ja Rovaniemeltä. Voit olla yhteydessä meihin joko soittamalla, sähköpostitse tai lomakkeen avulla.

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.
sami hautakoski
Sami Hautakoski