<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content
oranssi hero6_L copy

Verkkosivut

Sohova on kokenut kumppani toteuttamaan erikokoiset verkkosivuprojektit. Usein käyttämämme alustat ovat WordPress ja Hubspot.

oranssi hero6_R

Verkkosivut osaamisella ja näkemyksellä

Asiakkaittesi tarpeisiin vastaava verkkosivusto markkinointiviestintäsi sydän. Verkkosivut ovat brändiviestinnän ydin, tärkeimmät viestit koottuna yhteen paikkaan ja oma media, jossa voidaan julkaista asiakkaille tärkeitä sisältöjä.

Toteutamme tarpeisiinne sopivan sivuston konseptisuunnittelusta julkaisuun ja ylläpitoon. Tarjoamme täyden palvelun ratkaisuja pienistä kampanjasivuista vaativiin sivustokokonaisuuksiin. Saatte käyttöönne sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmän verkkosivustonne nopeaan ja tehokkaaseen hallintaan. Joustava sivusto mukautuu tarvittaessa sivuston laajennuksiin ja lisäominaisuuksiin. 

Toteutamme verkkosivustoja useille eri alustoille. Useimmiten suosittelemamme alusta verkkosivuille on WordPress tai Hubspot. Eri alustaominaisuuksien ansiosta voimme valjastaa myös markkinoinnin, myynnin ja CRM:n työkalut edistämään liiketoimintaasi. Keveitä sivustoja rakennamme nopeallakin aikataululla. Laajoissa sivustokokonaisuuksissa tarjoamme kokemusta, näkemystä ja vahvan projektihallinnan.

green aurora borealis 3

Verkkosivustoprojekteissa(kaan) pelkkä koodi ei riitä

Tarkka suunnittelu

Suunnittelemme sivuston projektin kannalta järkevässä laajuudessa. Määrittelemme kanssasi sivustoprojektin vaatimukset, joiden pohjalta sivuston suunnittelu ja toteutus tapahtuvat. Usein sivusto on osa digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan kokonaisuutta, mikä ohjaa tyypillisesti muun muassa analytiikkaa ja sisältösuunnitelmaa. Teknisen ja rakennesuunnittelun lisäksi voimme paneutua käyttäjäkokemukseen ja konseptointiin: keitä sivuston tulee palvella, millä tavoin, millaista palvelupolkua pitkin ja mitä haluamme käyttäjän tekevän sivustolla.

Loistava käyttökokemus

Ensivaikutelma luodaan ulkoasulla, ja jotta se olisi mahdollisimman hyvä, graafiset suunnittelijamme saavat pistää osaamisensa peliin. Toteutamme yrityksesi näköiset sivut, jotka rakentavat vahvaa brändiä. Sivustonne visuaalisuus kestää katseet ja ajan hampaan.

Brändin lisäksi tärkeitä näkökulmia ovat käytettävyys ja saavutettavuus. Tiimimme on kokeneita verkkopalveluiden ammattilaisia, ja ratkaisumme ovat lähtökohtaisesti kokemuksen validoimia.

Huippulaatuinen tekninen toteutus

Kannuksensa ansainneet koodaajamme toteuttavat sivustosi teknisen ympäristön ja sen sisällä tapahtuvat toiminnallisuudet. Ratkaisukeskeinen asenteemme tarkoittaa, ettemme mene sieltä, missä aita on matalin, vaan etsimme ratkaisun, joka aidosti palvelee tarpeitanne. Koodauksen myötä sinä saat yrityksellesi räätälöidyt, mukautuvat ja toimintavarmat verkkosivut. 

Valitsemme kanssanne juuri teille sopivan teknisen alustan. Useimmiten valintamme on Hubspot tai WordPress

Paras alusta verkkosivuille

Suosittelemme useimmiten seuraavia alustoja verkkosivutoteutuksiin:

HubSpot

Hubspot on supersuosittu digimarkkinoinnin sveitsiläinen linkkuveitsi, ja loistava alusta etenkin markkinointivetoisille verkkosivuille. Alusta tarjoaa kattavat markkinoinnin automaation ja digitaalisen kasvun työkalut pitkälle tuotteistetussa muodossa.

WordPress

WordPress on maailman suosituin tapa tehdä verkkosivuja. WP on alustana ilmainen, perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen takana on valtava maailmanlaajuinen kehittäyhteisö. WordPress-verkkosivut voidaan räätälöidä todella pitkälle minkä tahansa asiakastarpeen mukaisesti.

Palveleva sisältö

Tykimmätkään verkkosivut eivät vaikuta, jos niiden sisältö ei palvele asiakkaitasi. Mitä  hyötyjä kävijä saa sivuilta, millaista lisäarvoa sisältö tarjoaa eri käyttäjäryhmille, miten se ratkaisee asiakkaasi ongelman? Suunnittelemme sisältöjä näistä lähtökohdista - toteutamme sivustosi sisällöntuotannon tarvittaessa joko kokonaan tai osittain. Huolehdimme myös sivustosi hakukoneoptimoinnista.

Ylläpito ja jatkokehitys

Hoidamme projektin yhteydessä koko sivuston julkaisuprosessin. Sohovalla on vakiintunut ylläpitopalvelu ja sen mukainen palvelinkäytäntö, mutta voimme toteuttaa sivuston juuri vaatimustenne mukaiseen palvelinympäristöön. Halutessanne ylläpitopalvelumme pitää palvelun jatkossakin toimintavarmana ja ajan tasalla.

Tuorekin verkkosivusto vaatii jatkuvaa kehittämistä, siksi haluamme tuoda esiin myös tekniset ja sisällölliset kehitysideamme. Sivuston kehittäminen verkkoanalytiikan avulla on erityisen hedelmällistä, sillä se auttaa esimerkiksi kävijäliikenteen optimoinnissa, arvokkaan sisällön tunnistamisessa ja liidien tuottamisessa. Kannustamme asiakkaitamme jatkuvan kehityksen puitesopimukseen, mutta tarjoamme jatkokehityspalveluita myös projektiluontoisesti.

Projektinhallinta

Sohovan projektinhallinta on kiitettyä ja kaivattua. Koko verkkosivustoprojektin ajan yrityksellesi nimetty projektipäällikkömme huolehtii prosessin sujuvasta läpiviennistä ja siitä, että lopputulos on sovitun mukainen. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse olla teknologia-alan asiantuntija, sillä projektipäällikkö kertoo maanläheisesti, missä mennään ja mistä on milloinkin kyse. Yhteys ei katkea sivuston julkaisuun, vaan projektipäällikkö vastaa edelleen sivustosi kehittämisestä. Sohovan proikkari on luotettava kanssakulkija.

Työnäytteitämme

Asiakkaitamme

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä muun muassa näiden upeiden asiakkaiden kanssa.

Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-0
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-1
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-2
edicos_valkoinen
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-3
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-4
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-5
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-6
hkscan
jokivarteen
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-7
kainuun liikunta
kemijoki
kuusamo
web logo_white logotype
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-8
Lohiapaja
naturpolis
SCHV
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-13
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-9
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-10
Redu
rovakaira
tapio
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-12
simerock
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-11
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-14
Agenda Helsinki - WordPress, WooCommerce & sovelluskehitys.-15-1

Muita palveluitamme

"Jes – sivut on ulkona! Paremmat kuin osasin edes odottaa ja keräävät hirveästi kyllä kehuja! Selkeät, freshit, värimaailma 10+ ja täysin tunturikavereiden näköiset :)"
Pinja Suorsa, yrittäjä, Fjell Fellow

Etsitkö luotettavaa kumppania verkkosivuprojektiin? 

Sohovalaisia löytyy Helsingistä ja Rovaniemeltä. Voit olla yhteydessä meihin joko soittamalla, sähköpostitse tai lomakkeen avulla.

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.
sami hautakoski
Sami Hautakoski