vuosikertomus1

Organisaationne historian helpoin vuosikertomus

Tervemenoa printti ja tervetuloa verkkovuosikertomus

Sohovan paketoidusta verkkovuosikertomuksesta löytyvät kaikki tarpeelliset ominaisuudet onnistuneen, näyttävän ja ajantasaisen vuosikertomuksen toteuttamiseen. Valmiiden ratkaisujen sekä hintaan sisältyvän visuaalisen suunnittelun ansiosta saatte näyttävän vuosikertomuksen julkaistua juuri oikeaan aikaan. 

Nopeasti valmista ja heti jakoon

Säästää aikaa, rahaa ja luontoa

Verkkovuosikertomus syntyy sitä mukaan, kun saatte sitä varten syötettyä tiedot suoraan paikalleen. Näette heti miltä vuosikertomuksenne näyttää – ei siis enää aikaa vieviä vedoskierroksia.

Valmiiden pohjien ansiosta teidän ei tarvitse maksaa graafikolle taitosta. Verkkovuosikertomusta ei myöskään tarvitse painaa ja postittaa. Siinä säästyy melkoisesti euroja ja luonnonvaroja.

Heti laajaan jakoon

Voitte julkaista verkkovuosikertomuksenne juuri sillon, kun haluatte ja jakaa sen välittömästi kaikilla sähköisillä kanavilla, jotka teillä on  käytössä. Jokaiselta sivulta löytyvät jakopainikkeet, jolla voitte nostaa haluamianne asioita esimerkiksi some-keskusteluun. Verkkoratkaisun ansiosta kaikilla vuosikertomuksestanne kiinnostuneilla on käytännössä pääsy siihen ajasta ja paikasta riippumatta.  

Kaikki tärkeimmät tiedot

Lukuina heti etusivulla

Vuosikertomuksen etusivulta löytyvät valmiit paikat keskeisille tunnusluvuille, jotka sidosryhmiänne kiinnostavat. Talousluvut, henkilöstömäärät, ympäristövaikutukset, materiaalivirrat, asiakasmäärät, you name it.

Näyttävinä graafeina

Voitte halutessanne esittää esimerkiksi liiketoiminta-alueidenne, henkilöstöjakaumanne, päästöjenne tai vaikka asiakas­palvelu­tilanteidenne kehityksen juuri teidän yrityksenne väreissä piirtyvillä diagrammeina. Teidän tarvitsee vain syöttää tiedot ja verkkovuosikertomus hoitaa loput. 

Vastuullisuusviestintä

Merkittävä osa nykyaikaista yrityskuvaa

Vastuullisuudesta raportointi on osalle yrityksiä lainsäädännöllinen velvoite, mutta valtaosalle yrityksiä se on tapa viestiä yrityksen toiminnasta ja vaikutuksista kaikille niille osapuolille, joihin yrityksen toiminta saattaa vaikuttaa. Vastuullisuus on nousemassa selvästi yhdeksi tärkeimmistä yritysten kilpailutekijöistä.

Tekstein, kuvin, graafein, videoin

Yrityksillä on verrattain vapaat kädet viestiä vastuullisuudestaan. Useimmilla yrityksillä vastuullisuusraportointi pitää sisällään henkilöstöä, ympäristöä ja yhteiskunnallisia velvoitteita koskevaa tietoa. Olipa viestinne ja ilmaisutapanne mikä tahansa verkkovuosikertomuksestamme löytyvät keinot sen kertomiseen. Voitte käyttää tekstin ja kuvien lisäksi videoita, animaatioita ja halutessanne jopa virtuaalista todellisuutta.

Näillä ominaisuuksilla verkkovuosikertomuksen toteuttaminen käy käden käänteessä

Selkeä rakenne

Verkkovuosikertomuksessamme on selkeä rakenne, joka helpottaa sisällön suunnittelua ja syöttämistä. Ja mikä parasta näet heti tiedon syötettyäsi, miltä sivu näyttää.

Monipuoliset mediat

Kuva kertoo paljon, video koko tarinan. Digitaaliseen verkkovuosikertomukseen käyvät kaikki verkossa käytettävät mediat. 

Helppoa sisällönsyöttämistä

Käytät sisällönhallintajärjestelmää selaimen kautta. Syötät tekstit, kuvat ja muut sisällöt paikalleen ja mikä parasta näet luonnoksen sivusta välittömästi. 

Uusi ilme joka vuosi

Kerrot toiveesi tutulle suunnittelijallesi, saat ehdotuksen uudesta ilmeestä ja me laitamme sen sinulle paikalleen. Ja tämä sisältyy hintaan.

Mitenkäs se nyt tehtiinkään?

Eipä hätää. Ohjeiden lisäksi helpdeskimme palvelee sinua arkisin 8-16. Sieltä voit myös tilata lisäkäsiä sisällöntuotantoon, jos kiire painaa päälle.

Viimeinen silaus

Verkkovuosikertomusasiakkaidemme käytössä on aina tarvittaessa koko joukko markkinointiviestinnän ammattilaisia. Sisällöntuottajia, graafikoita, kuvaajia ja animaattoreita joiden avulla vaativatkin toiveesi toteutuvat.

Toteuttamiamme verkkovuosikertomuksia

Napapiirin Energia ja Vesi Oy image

Napapiirin Energia ja Vesi Oy

Lapissa toimivan monialakonsernin verkkovuosikertomus.

Lue lisää...

Rosk'n Roll -jätehuoltopalvelut image

Rosk'n Roll -jätehuoltopalvelut

Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy:n ja Rosk'n Roll Oy Ab:n vuosikertomukset

Lue lisää...