wwwsivusto cover

Persoonalliset WordPress-sivustot

WordPress-sivusto sinun tarpeidesi mukaan

Rakennamme tarpeisiin ja budjettiin sopivan WordPress-sivuston. Saat käyttöösi maailman suosituimman sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmän  verkkosivuston nopeaan ja tehokkaaseen hallintaan. Joustava WordPress-sivusto mukautuu tarvittaessa sivuston laajennuksiin ja voit lisätä erilaisia ominaisuuksia hyödyntämällä laadukkaita lisäosia.

Yrityksesi näköiset verkkosivut

Sivuston suunnittelu ja päivitys

Määrittelemme kanssasi sivustoprojektin vaatimukset, joiden pohjalta sivuston suunnittelu ja toteutus tapahtuu. Autamme informaatioarkkitehtuurisissa asioissa, hoidamme puolestasi palvelun- ja hosting-asiat sekä tarjoamme sivustollesi erilaisia tukipalveluita sekä apua sivustolaajennuksen tekemiseen. Huolehdimme sivustosi hakukoneoptimoinnista ja tarvittaessa sisällöntuotannosta joko osittain tai kokonaan.

Haluatko yrityksellesi personoidut verkkosivupohjat? Graafinen suunnittelu kuuluu palveluihimme. Toteutamme visiosi mukaisen verkkosivupohjan, joka tukee yrityksesi mielikuvaa verkossa.

 

 

Monipuoliset ominaisuudet sivustollesi

Voit tarvita erilaisia toimintoja verkkosivustollesi. Vastaamme tyypillisesti näihin sivuston vaatimuksiin:

  • Monipuoliset ja joustavat sivuston muokkausmahdollisuudet
  • Hakukoneystävällisyys
  • Personoidut verkkosivut (pURL)
  • Yhteyslomakkeet (sähköpostilähetys ja tallentaminen tietokantaan)
  • Kävijäseuranta ja käyttötilastot (Google Analytics)
  • Joustavat lomaketoiminnot
  • Verkkokauppatoimintojen integrointi
  • Helpdesk ja ylläpito

Valitse sinäkin WordPress-sivut

Maailman suosituin

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Jatkuvasti kehittyvä, avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönjulkaisujärjestelmä pysyy ajan menossa mukana.

Persoonalliset sivut

Yrityksesi mielikuvan rakentaminen verkkoympäristössä on tärkeää. WordPress-sivusto muokataan edustamaan yritystäsi visuaalisesti toiveidesi mukaan.

Kätevää sisällönhallintaa

Pystyt muokkamaan, lisäämään ja poistamaan sisältöjä helposti WordPress-sivustolla. Älä jännitä, me autamme sinut alkuun!

Lisää ominaisuuksia

Pystymme osoittamaan ja etsimään WordPress-sivustollesi parhaimmat lisäosat ominaisuuksien, kuten kalenterin tai lomakkeen lisäämiseen.

Hoidamme palvelimet

Sohova hoitaa puolestasi sivullesi laadukkaan ja tarpeenmukaisen web-hotellin sivustosi asuinpaikaksi.

Tarjoamme tukipalvelut

Toisinaan verkkosivustoissa esiintyy erilaisia ongelmatilanteita ja sivuston toiminnassa voi olla vikoja. Sohova tarjoaa tukipalveluitaan ongelmatilanteiden ratkaisuun!