Focus oppilaitossivustot

Sivusto oppilaitosmarkkinoinnin ja -viestinnän ytimeen

Valmiina oppilaitossivuston boostaukseen?

Tarjoamme paketoidun ratkaisun oppilaitossivuston toteuttamiseen, johon on sisällytetty kaikki parhaat ominaisuudet parantamaan oppilaitoksen markkinointia ja viestintää. Kevyt suunnittelu- ja tuotantoprosessi vie sivuston uudistuksen varmasti kilpailijoiden edelle.

Aina ajantasalla

Rakenna testatulle alustalle

Oppilaitoksen sivuston uudistaminen helpottuu ja halpenee huomattavasti, kun voidaan ottaa käyttöön valmiita testattuja ratkaisuja. Meiltä löytyvät valmiit integraatiot esimerkiksi StudentaPlussaan, Kuntarekryyn ja Active Directoryyn.

Valmista ratkaisua on aina myös mahdollista muokata ketterästi oppilaitoksen uudistuviin tarpeisiin. Sivuston pitää elää ajassa ja uudistua jatkuvasti.

Julkaise vaivattomasti

Oppilaitossivustomme SilverStripe-julkaisujärjestelmä on nopea oppia ja ottaa käyttöön. Voit myös hajauttaa päivitysvastuuta useammalle käyttäjälle. Vastuualueita voidaan rajata käyttäjäkohtaisesti. Näin sisältö on helposti muokattavissa ja pysyy ajantasalla.

Mobiili edellä

Lähesty käyttäjän silmin

Oppilaitossivustojen tärkeimmät käyttäjät, eli nuoret opiskelijat, ovat tottuneet erinomaisiin mobiilipalveluihin ja odottavat samaa myös oppilaitoksen verkkopalveluilta. Mobiili ensin -ajattelu johtaa loogisesti karsimaan sivustoilta kaiken turhan ja keskittymään olennaiseen.

Mikä toimii mobiilissa toimii myös desktopissa pitää erinomaisesti paikkansa. Sivustolta löytyvät kaikki olennaiset tiedot tiiviissä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Tuki ja jatkokehitys

Neuvonta ja takuu: Parhaat sivustot kehittyvät jatkuvasti. Helpdesk palvelee sisällöntuottajia, eli antaa tukea julkaisuun juuri silloin kun sitä tarvitaan. Sivustoillamme on aina takuu, joka tarkoittaa että pyrimme minimoimaan koodausvirheet jo ennen julkaisua. Käymme säännöllisesti läpi asiakkaidemme sivustot ja ideoimme uusia ratkaisuja tavoitteena kilpailukyvyn parantaminen. Kun asiakkaamme verkkopalvelut menestyvät, mekin menestymme.

Näistä ominaisuuksista on onnistunut oppilaitossivusto tehty

Jaettavuusratkaisut

Sisällön jakaminen selkeästi esiin. Jaot sisältävät kuvat ja tekstit automaattisesti.

Integraatio

Opiskelijahallintajärjestelmä, rekrytointikanavat, Opintopolku, Active Directory, uutiskirjeet sekä tulossa olevat järjestelmät.

Kriisiviestintä

Kriisitilanteissa sivuston ylläpitäjä voi nopeasti korvata etusivun kriisitiedotussivulla. Samalla sivuston muita sivuja voidaan sulkea, jolloin sivusto kestää kriisin aiheuttaman kävijäkuorman kaatumatta.

Selkeä lomaketyökalu

Helppokäyttöisellä lomaketyökalulla kerätään ilmoittautumiset ja liidit, jotka saa jatkokäsittelyyn esimerkiksi Excel-taulukkona.

Ylläpitäjien hallinta

Sisällöntuottajille luodaan roolit, jotka mahdollistavat sisällöntuottamisen juuri heille tärkeille sivuston osille.

Hanke-sivut

Hankkeiden viestintää varten on mahdollista luoda omat alisivustot, joissa käytetään pääsivuston kuvia, sivupohjia ja tiedostoja.

Oppilaitoksille toteuttamiamme sivustoja

Luksia.fi image

Luksia.fi

Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän verkkopalvelu.

Lue lisää...

Keuda.fi image

Keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän verkkosivusto.

Lue lisää...

Nuorisotakuukainuu.fi image

Nuorisotakuukainuu.fi

Nuorisotakuu Kainuussa

Lue lisää...

Lue blogistamme vinkkejä oppilaitossivuston kehittämiseen

Valmis ohjelma, jolla tuotat todella vaikuttavaa sisältöä oppilaitoksesi verkkopalveluun

Sisällön tärkein tarkoitus on palvella lukijaansa. Erinomainen sisältö argumentoi, innostaa dialogiin ja tukee oppimista. 

Lue koko kirjoitus.