sovellus cover

Mobiilisovellukset

Älypuhelin on nykyään monen kädessä. Sovellus tarjoaa säännöllisille käyttäjille erilaisia räätälöityjä toimintoja ja ominaisuuksia, jotka voivat hyödyntää esimerkiksi laitteen kameraa tai GPS-paikannusta. Monipuolinen mobiilisovellus voi sisältää esimerkiksi kaupan, varausjärjestelmän tai taustajärjestelmän kautta päivittyvän sisällön.

 

 

Mobiilisovellus räätälöidysti

Kaikki lähtee tarpeesta

Mobiilisovellusprojektit syntyvät yleensä tarpeesta ja ideasta, joka halutaan toteuttaa. Oli kyseessä sitten tapahtumaa tai työn suorittamista varten tarkoitettu sovellus, kartoitamme sovelluksen käyttötarkoituksen ja vaaditut toiminnallisuudet kanssasi projektin aluksi.

Teknisen toteutuksen ohella palveluihimme kuuluvat käyttöliittymäsuunnittelu ja sisällönhallintatyökalujen mahdollistaminen, jotta pystyt muokkaamaan sisältöjä haluamallasi tavalla.

Me autamme:

  • Vaatimusten rajaamisessa, suunnittelussa ja määrittelyssä
  • Informaatioarkkitehtuurissa ja palvelupolun määrittelyssä
  • Käyttöliittymäsuunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa
  • Sovelluksen muokkaamisessa eri alustoille
  • Sisällönhallintatyökalujen toteuttamisessa

 

Kaikki lähtee käyttötarkoituksesta

Mobiilisovellus voidaan toteuttaa hybridisovelluksena, joka on kustannustehokas tapa lähteä toteuttamaan projektia. Muita toteutustapoja ovat web-sovellus, jota voidaan käyttää puhelimella ja tietokoneella sekä natiivisovellus, joka tehdään täysin erikseen Android- ja iOS käyttöjärjestelmille.

Meille on tärkeää huomioida joka käänteessä käyttäjän näkökulma, joten mobiilisovelluksen rakentaminen ei ole muutaman päivän työ. Toteuttamistavassa huomioidaan aina käyttötarkoitus: paljonko sovelluksella on käyttäjiä ja onko sovelluksessa paljon toiminnallisuuksia. 

Toteuttamiamme mobiilisovelluksia

Simerock-sovellus image

Simerock-sovellus

Rovaniemen legendaarinen festari löytyy myös mobiilista.

Lue lisää...

Lue lisää blogistamme!

Minulleko mobiilisovellus?

Minulta silloin tällöin kysytään että mitä se sellaisen mobiiliapplikaation tekeminen maksaa. Vastauksena todettakoon että se maksaa ominaisuuksien mukaan. Yksinkertainen mobiiliapplikaatio  jossa on mainostilaa, tietoja palveluista ja vaikka karttapalvelu ja yhteydenottolomake maksaa melkein saman kuin vastaavat kotisivut.

Jatka lukemista...