Me uskomme innovatiivisuuden ja tavanomaisuuden tasapainoon digitöissä. Haemme ja tuomme esiin jatkuvasti uusia teknologioita, mutta emme koskaan ylenkatso loppukäyttäjien tapoja ja tottumuksia.

Tiedämme milloin otetaan etunojaa ja milloin jarrutellaan, milloin innovoidaan ja milloin ratkaistaan yksinkertaisesti ja nopeasti.

Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen vain koska se on mahdollista, vaan silloin kun se on järkevää ja tuottaa paremman tuloksen.

Keskitymme projektin johtamiseen ja ketteryyteen

Projekteja johdetaan tekniikan tuntevan, asiakaspalveluhenkisen ja ystävällisen projektipäällikön toimesta. Ei myyjän toimesta.

Hyödynnämme muutosten viestinnässä ja projektin valmiusasteen seurannassa sähköisiä työkaluja joiden ansiosta asiakkaamme saavat toiveensa nopeasti tuotantoon ja pystyvät jatkuvasti seuraamaan niiden valmistumista.

Focus Flow on nopean protoilun ja kokeilun sanansaattaja. Asiakkaillamme on lennokkaita ja innovatiivisia ideoita joita emme ole nähneet aikaisemmin missään muualla. Kaikkea emme ole tehneet, mutta olemme heti innokkaita kokeilemaan.

Pitkäikäisyys syntyy kokonaiskuvasta – laatu syntyy yksityiskohdista

Aina on hyvä katsoa koko kuvaa ennen kuin aloittaa. Tarkastelemme muokattavuutta, laajennettavuutta ja kasvutarpeita/-mahdollisuuksia ennen kuin alamme tekemään. Ettei tarvitse jälkeenpäin katua.

Jos kerran tehdään, niin tehdään kunnolla. Testaamme, tarkistamme, ja hiomme pienimmätkin yksityiskohdat kuntoon. Haluamme tuntea aitoa ylpeyttä tekemisestämme.

Helppo käyttää, mukautuva ja soveltuva – tykkään!

Haemme jatkuvasti helppokäyttöisyyttä, intuitiivisuutta ja yksinkertaisuutta. Sivustojen hallintaan ei tarvita tutkintoa vaan pystyt keskittymään sisältöön.

Yhtä joka paikkaan sopivaa ratkaisua ei ole olemassakaan. Niinpä me emme ole kiinni missään yksittäisessä alustassa vaan haemme oikean ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.