magento b2b verkkokauppa 1920x996

Paras B2B asiakaskokemus

Kaikki mitä asiakkaasi haluavat

Tämän päivän B2B-asiakas haluaa ostaa verkosta silloin, kun se hänelle parhaiten sopii ja niillä työkaluilla, jotka hänellä on käytössä. Rakennamme verkkokauppasi Magento 2 - tai WooCommerce-alustalle palvelemaan juuri sinun asiakkaitasi.

Optimaalinen käyttäjäkokemus

Kaikilla laitteilla

Tarjoa kiireiselle B2B-asiakkaallesi tilaisuus hoitaa tilauksensa pois silloin kun hänelle sopii. Ja se tarkoittaa, että mobiilikäyttöä, tabletilla tilaamista, läppärin hyödyntämistä tai tietysti perinteistä pöytäkonetta. Pääasia on, että hän voi tehdä sen missä ja milloin haluaa. 

Valmiita ratkaisuja

Lisää myyntiä tarjoamalla nopeaa ostoskoriin lisäämistä, valmiita tilauslistoja, erinomaisesti toimiva tuotteiden hakua sekä valmiiksi isoja toimituspaketteja.

Ennakoi asiakkaidesi tarpeet ja tarjoa liittyviä tuotteita, valmiiksi rakennettuja tuotekokonaisuuksia sekä erilaisia toimitus- ja maksuehtoja.

Aktiivista kaupankäyntiä

Räätälöity katalogi ja hinnoittelu

Helpota asiakkaan ostamista luomalla juuri hänelle, tai asiakasryhmälle johon hän kuuluu, suunnattuja katalogeja, sisältösivuja ja käytä asiakaskohtaista hinnoittelua. Muista, että b2b-markkinoilla käytössä valtava valikoima erilaisia maksutapoja. Tekemällämme verkkokaupalla avulla voit tarjota asiakkaallesi juuri hänen haluamansa maksutavan.

Neuvottele parempi diili

Neuvottele hinnoista suoraan verkkokaupassa lisäämällä verkkokauppaasi Pyydä tarjous -toiminnallisuus. Tarjouspyynnön myötä saat käsityksen hankinnan volyymistä, voit laskea sopivan alennuksen ja toimitustarjouksen sekä tarjota vaihtoehtoista parempaa tuotetta asiakkaallesi.

Yritystili

Yritystilin ansiosta voit yritysasiakkaasi voivat asioida omilla tunnuksillaan saman yritystilin alla. Anna erilaisia käyttöoikeuksia asiakkaasi edustajille ja helpota heidän työpäivää.

Luo tilaus asiakkaallesi

Vie asiakaspalvelusi ihan uudelle tasolle tekemällä tilaukset asiakkaasi puolesta. Anna myyjillesi tabletit käyttöön ja he tekevät tilaukset asiakkaille suoraan asiakaspalvelutilanteissa. 

Hallitse tuotetietojasi

Anna asiakkaillesi kaikki se tuotetieto mitä he tarvitsevat. Tarjoa videoita, zoomattavia kuvia, yksityiskohtaisia tuotekuvauksia, tuoteluokituksia, tuotearvosteluja. Lisäät myyntiä ja vähennät kysymyksiä.

Myy monikanavaisesti

Luo omat verkkokaupat eri brändeillesi, liiketoiminnoillesi, jälleenmyyjillesi tai vaikka yksittäisille asiakkaillesi. Nämä kaikki on mahdollista luoda ja hallita yhdellä verkkokauppa-asennuksella.

Optimoi saatavuustietosi

Näytä asiakkaallesi reaaliaikainen ja tarkka varastotilanteesi kaikista tuotteistasi. Rakennat luottamusta verkkokauppaasi kohtaan.

Integroi järjestelmäsi

Integroi verkkokauppasi ERPiisi, PIMiisi ja markkinoinnin automaatiojärjestelmääsi. Verkkokauppojen laajan API rajapinnan, lukuisten laajennusten ja kattavan kumppaniverkoston ansiosta saat varmasti toimivan ratkaisun. 

Varaudu kasvuun

Päästyäsi käyntiin B2B-verkkokaupan kanssa huomaat pian tarvitsevasi uusia ominaisuuksia, näkeväsi uusia mahdollisuuksia ja laajentavasi toimintaasi. Onneksi valitsit sopivan verkkokauppa-alustan, sillä se kasvaa mukanasi.

Nopea uudelleentilaus

Helpota asiakkaasi päivää mahdollistamalla nopeat uudelleentilaukset. Lisäät asiakkaasi sitoutuneisuutta ja vahvistat brändiäsi jokaisen tilauksen yhteydessä.

Myy luotolla

Määritä asiakkaallesi luottoraja, jolloin asiakkaasi voi tehdä useita tilauksia luotolle ja voit laskuttaa esimerkiksi kaikki kuukauden ostot yhdellä laskulla.

Toteuttamiamme verkkokauppoja

Marjam-Interior image

Marjam-Interior

Magento 2 alustalla toimivat b2b ja b2c verkkokaupat.

Lue lisää...

Napapiirin Kuljetus image

Napapiirin Kuljetus

Poltto- ja voiteluaineita, maa-aineksia ja työvaatteita yritysasiakkaille.

Lue lisää...

Pentik.com image

Pentik.com

Pentikin Brand Store verkossa.

Lue lisää... 

BRPPac.com image

BRPPac.com

Lisä- ja ajovarusteet Lynx ja Ski-Doo -moottorikelkkoihin, Can-Am mönkijöihin, Sea-Doo vesijetteihin sekä Can-Am Spydereihin.

Lue lisää...

Lue blogistamme vinkkejä verkkokaupan kehittämiseen

Verkkokauppaanko?

Monet miettivät, soveltuvatko minun tuotteeni tai palveluni myytäväksi verkkokaupassa, mutta jos 50-vuotias maanrakennusfirma Napapiirin Kuljetus myy soraa verkossa, miksi sinä et myisi omia tuotteitasi tai palveluitasi.

Lue koko kirjoitus