Turnbull Estate

Turnbull Estate on australialainen yritys, joka myy erityisesti kirsikkalahjoja Jubilee Lane
-verkkokauppansa kautta. Valtaosa yrityksen liikevaihdosta syntyy liikelahjatoimituksista. Sohova on toiminut Turnbullin kumppanina useiden vuosien ajan vastaten verkkokaupan teknisistä ratkaisuista.

Lähtökohdat

Sohovan ja Turnbull Estaten yhteistyön juuret ulottuvat vuoteen 2013. Melbournessa sijaitseva kumppanitoimistomme Truly Deeply suunnitteli tuolloin Philip Turnbullin luotsaamalle Turnbull Bros.
-firmalle verkkokaupan rakenteen ja ulkoasun. Sohovaa pyydettiin mukaan huolehtimaan teknisestä totetutuksesta. Projekti johti Sohovan ja Philip Turnbullin väliseen kumppanuuteen, joka on vuosien varrella muuttanut muotoaan jatkuen yhteistyönä Philipin uuden yrityksen Turnbull Estaten kanssa.

Ratkaisut

Kun yhteistyö käynnistyi vuonna 2013, perustimme aluksi vain Magento-verkkokaupan samaan domainiin aiemmin rakennetun pääsivuston kanssa. Jatkokehitystyönä järjestelmät integroitiin toisiinsa, minkä seurauksena sivustolla vieraileva ei huomaa, milloin siirrytään verkkokaupasta pääsivustolle tai toisin päin.

Nykyään Sohova tekee jatkuvaa yhteistyötä Turnbull Estaten kanssa kehittäen Jubilee Lane -verkkokauppaa. Eritoten sivuston back end -puolta on räätälöity Turnbullin tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi raportoinnin ja laskutuksen ominaisuuksia on kustomoitu ja sivusto on integroitu rahtifirmojen järjestelmiin.