REDU

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Sen tarjonta kattaa laajat koulutus-, valmennus- ja hankepalvelut nuorten lisäksi myös aikuisopiskelijoille ja työelämään.

 

Lähtökohdat

Rovaniemen koulutuskuntayhtymään kuuluvat Lapin ammattiopisto, Lapin Matkailuopisto ja Lapin Oppisopimuskeskus yhdistyivät ja syntyi uusi brändi, Lapin koulutuskeskus REDU, joka käynnisti toimintansa 1.1.2018. Tehtävänantona oli suunnitella uudelle brändille visuaalinen identiteetti, asiakaslupaus (markkinoinnin kiteytys), graafinen ohjeistus sekä markkinointiviestinnän sovellukset. 

 

Ratkaisut

Sohova on uudistanut ja yhtenäistänyt uuden oppilaitoksen visuaalisen linjan ja määritellyt viestinnän sävyt erityyppisille kohderyhmille, johon sekä henkilöstö, opiskelijat että muut sidosryhmät voivat sitoutua.

Käytettävyydeltään uusi ilme on monipuolinen ja joustavasti sovellettavissa mm. kampanjakonsepteihin ja hankkeisiin. Uudessa logossa tuli ilmetä vahvan oppilaitosbrändin, Lapin ammattiopiston logon visuaalista tunnistettavuutta. Tavoitteena oli kokonaisuutena luoda erottuva ja moderni visuaalinen identiteetti.