Napapiirin Kuljetus Oy

50-vuotista juhlavuottaan viettävä Napapiirin Kuljetus on lappilainen osakasyrittäjiensä omistama KTK-yritys. Yritys palvelee asiakkaitaan kahdella liiketoiminta-alueella: maarakennus ja -urakointi sekä kiviaines-, polttoneste-, voiteluaine- ja tarvikekauppa.

Lähtökohdat

Verkkopalvelun uudistamisessa tavoitteena oli tehdä kiviaineisten, polttonesteiden, voiteluaineiden ja tarvikkeiden ostamisesta verkossa helppoa ja kätevää. Lisäksi tavoitteena oli vahvistaa Napapiirin Kuljetus -brändiä ja nostaa osakasyrittäjyys houkuttelevaksi uraksi nuorille maa-rakennuksen ja -kuljetuksen ammattilaisille. 

Ratkaisut

Verkkopalvelun alustaksi valittiin Magento Community Edition 2, johon rakennettiin laskurit maa-aineksen tarpeen sekä kohteeseen kuljetetun maa-aineksen ja polttoaineen hinnan laskemiseen. Nyt asiakkaat voivat voivat ostaa verkkokaupasta esimerkiksi mursketta, lämmitys-/moottoripolttoöljyä tai vaikka työhaalarit. Verkkokauppa nostaa Napapiirin Kuljetuksen asiakaspalvelun ja myynnin uudelle tasolle, kun asiakkaat voivat hoitaa tilauksensa 24/7.