Santa Claus Holiday Village

Joulupukin lomakylä on täyden palvelun matkailukohde Napapiirillä, jolla vierailee vuosittain yli 500 000 kävijää. Massiivista ihmisvirtaa mahdollisimman hyvin palvellakseen lomakylässä on tehty mittavia investointeja. Lomakylään kuuluu 74 hotellitason mökkihuoneistoa, 24 suitea, kaksi tasokasta ravintolaa, matkamuistomyymälä sekä ohjelmapalvelut. Ja tietenkin itse Joulupukki on tavattavissa lomakylässä vuoden jokaisena päivänä.

Lähtökohdat

Sohovan ja lomakylän monipuolinen yhteistyö on startannut markkinoinnin ja digitöiden merkeissä jo vuonna 2010, jolloin ensimmäiset majoitushuoneistot ovat valmistuneet alueelle. Voimakkaasti laajentuneen lomakylän markkinointiviestintätarpeet ovat kasvaneet toiminnan rinnalla.

Ratkaisut

Lomakylälle, sen ravintoloille ja palveluille on luotu ilmeet, jotka erottuvat ja viestivät ainutlaatuisesta laatutasosta osana alueen palvelutarjontaa. Markkinointiviestintämateriaalien sisältö puolestaan tukee imagoa poikkeuksellisen monipuolisesta ja korkealaatuisesta hotellitason lomakylästä.

schv case 02
schv case03

Yhteistyömme on ollut kehittävää, haastavaa ja erittäin hedelmällistä. Sohova on tuottanut meille upean yhtenäisen julkisuuskuvan sekä digitaaliseen mediaan että painettuun materiaaliin.

Marko Jääskö, Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja, Napapiirin Lahja Oy

schv web