BRP Finland

BRP Finland on osa kansainvälistä Bombardier Recreational Products Inc. -konsernia (BRP). Konserni tunnetaan erityisesti Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkoistaan sekä Can-Am-mönkijöistään. Konsernin tuotteita myydään yli 100 maassa yli 5000 kauppiaan ja maahantuojan voimin. Sohova on toiminut vuosien varrella BRP Finlandin kumppanitoimistona useissa eri projekteissa.

Lähtökohdat

BRP:llä on tuhansia huippubrändeihinsä liittyviä lisä- ja ajovarusteita, jotka sen piti saada koottua yhdelle responsiiviselle sivustolle. Sohova valittiin projektin toteuttajaksi. Sivustolle asetettiin eritoten kaksi vaatimusta: asiakkaiden pitäisi kyetä helposti etsimään omaan BRP-laitteeseensa soveltuvia varusteita ja lisäksi sivusto pitäisi toteuttaa neljällä eri kielellä, jotta se palvelisi asiakkaita ympäri Skandinaviaa ja Eurooppaa. 

Ratkaisut

Tekniseksi alustaksi valikoitui Magento-verkkokauppa-alusta, jolla valtava määrä tuotenimikkeitä on helposti hallittavissa ja ylläpidettävissä. Sohova muovasi Magenton pohjalta BRP:lle katalogisivuston, jolle tuotiin yli 2500 tuotenimikettä suomen-, ruotsin-, norjan- ja englanninkielellä. Sivustolle rakennettu hakutoiminto tuo esiin kaikki tiettyyn laitteeseen sopivat lisävarusteet. Sivuston visuaalinen ilme rakennettiin BRP:n visuaalisen ilmeen mukaiseksi, ja se hyödyntää vahvasti brändien laajaa imagokuvastoa.