Lohiapaja

Sohova toteutti Lohiapajalle asiakashallintajärjestelmän, joka auttaa jalostamon tuotteiden ja tilausten hallinnassa. Projekti on osa Lohiapajan järjestelmien ja toiminnan digitalisoimista. Asiakashallintajärjestelmä toteutettiin Laravel-framework webkehitysalustalla, josta luotiin yhteys rakennettuun tietokantaan. 

Perheyritys Lohiapaja on ympäri vuoden toimiva liha- ja kalasavustamo Vikajärvellä, noin 24 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Yritys on jalostanut asiakkaiden tuomia lihoja ja kaloja jo vuodesta 2003. Lohiapajalta voi ostaa heidän sekä muiden paikallisten tuottajien valmistamia tuotteita. 

“Valitsimme Sohovan yhteistyökumppaniksi sen paikallisuuden, joustavuuden ja hyvien ideoiden vuoksi. Kilpailutimme yrityksiä ympäri Suomen, mutta Sohovan esittämät ideat olivat muita selkeämpiä, mutta monipuolisia. Asiakashallintajärjestelmä on nyt käytössä ja toimii loistavasti. Sohova lupasi myös jatkossa tukea ohjelmaa mitä ikinä ongelmia mahdollisesti ilmenisi. Tästä onkin hyvä jatkaa ja digitalisoida koko Lohiapajan jatkojalostamo.” - Mikko Riskilä, Lohiapaja.