<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content
oranssi hero23_L

Ohjelmistokehitys

Koodausta rautaisella ammattitaidolla.

oranssi hero23_R

Modernien digitaalisten palveluiden toteuttaja

Sohova on kokenut koodin toimittaja. Tiimimme tarjoaa ohjelmisto- ja sovelluskehityksen osaamista asiakkaillemme jatkuvasti, yksittäisten asiantuntijoiden kiinnityksistä kokonaisiin “avaimet käteen” -toimituksiin. Olemme täyden palvelun digikumppani.  

codeoffinland-lores

Pitkäjänteinen ja joustava yhteistyö

Arvostamme jatkuvia kumppanuuksia ja toimitamme parhaita mahdollisia tuloksia asiakkaillemme. Usein tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan: toimivaa koodia. Parhaimmillaan toimitamme koko asiakkaan digitaalisen tuotteen tai palvelun avaimet käteen -periaatteella.

Palvelun laajuus voi kuitenkin olla myös yksittäisen asiantuntijan työpanos. Työskentelemme toimeksiantoperusteisesti, projektiluonteisesti, määräaikaisesti tai toistaiseksi jatkuvalla sopimuksella – mikä milloinkin vastaa parhaiten asiakkaamme tarpeita.

Kun pelkkä koodi ei riitä, tarjoamme tarpeelliset tukipalvelut loistavalta tiimiltämme: projektinhallintaa, palvelumuotoilua, käyttöliittymäsuunnitelua ja monipuoliset digitaalisen markkinoinnin palvelut. Tuemme asiakkaamme digitaalista matkaa kaikin käytettävissämme olevin keinoin.

Ilia_S-1
kelly-sikkema--1_RZL8BGBM-unsplash
snowy mountains in the pink light. by maria-vojtovicova

Oikeat teknologiat modernien palveluiden toteutukseen

Tarjoamme kaiken tarpeellisen teknologiaosaamisen nykyaikaisten digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kehitykseen. Olemme erittäin kokeneita verkkosivujen ja vastaavien selainpohjaisten palveluiden toteuttaja.

Kehitämme useita sisällönhallintajärjestelmiä. Muun muassa CMS:t WordPress, Drupal ja Laravel ovat meille tuttuja. Verkkokaupan ja eCommerce –ratkaisujen osalta voimme tarjota erityisen paljon WooCommerce –osaamista.

Lue lisää: WordPress

Sovelluskehitys modernein työkaluin on Sohovalle tuttua sekä selaimeen että mobiilille: voimme tarjota osaamista etenkin React Nativelle ja Flutterille. Tärkeimpiä sovelluskehityksen työkaluja tällä hetkellä on Javascriptin kirjasto React, jolla useat projektimme toteutetaankin.

Lue lisää: React

Tärkeimmät digitaalisen infrastruktuurin ratkaisut ja DevOps ovat meille tuttuja, ja työskentelemme sujuvasti muun muassa AWS ja Google -pilviympäristöissä.

Muita palveluitamme

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.
sami hautakoski
Sami Hautakoski