verkkomainonta 1920x996 1

Verkkomainonta

Verkkomainonnasta boostia markkinointiin

Somemainonnan ohella, verkkomainonnan avulla tavoitat helposti ja tehokkaasti asiakkaasi nykypäivänä. Verkkomainonnan mahdollisuudet ovat miltei rajattomat digitaalisuuden ansiosta, sen ollessa myös yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista.

 

Nykyajan markkinointia

Digitaalisilla työkaluilla vaikuttavaa sisältöä

Verkkomainonta tarjoaa herkullisen paljon vaihtoehtoja mainosmuodon valintaan digitaalisuudensa ansiosta. Verkkomainonta mahdollistaa mm. kuvan, tekstin, videon ja interaktiivisuuden käytön luovalla ja kustannustehokkaalla tavalla.

Ammattimaista sisällöntuotantoa

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa verkkomainontaa. Laadukkaalla sisällöllä erotut varmemmin kilpailijoistasi ja saat viestisi perille selkeästi ja mielenkiintoisella tavalla.

Nopeasti tuloksia

Tehokkuutta markkinointiin

Verkkomainonnan avulla asiakkaat pystyvät olemaan helpommin vuorovaikutuksessa palvelusi kanssa. Ohjaa liikennettä sivuille tai levitä kohdennetusti markkinointia nopealla ja kustannustehokkaalla tavalla. Jätä verkkomarkkinointi meidän käsiin, niin yrityksesi pystyy keskittymään ydinosaamiseensa. Samalla saat tuloksellista markkinointia nopeasti ja luotettavasti.

Lisää liikennettä verkkosivuille

Kaipaako verkkokauppasi tai -sivustosi piristystä kävijöihin? Verkkomainonnan avulla kauppa käy ja sanomasi tavoittaa helposti uudet asiakkaat. Tulevat asiakkaasi odottavat vain yhden klikkauksen päässä. Me Sohovalla palvelemme vastaamaan sinun tarpeitasi aina konseptoinnista toteutukseen asti.

Toteuttamiamme verkkomainoksia

Leatherman image

Leatherman

Legendaariselle Leathermanille toteutettua verkkomainontaa.

Lue lisää

Ledlenser image

Ledlenser

Ledlenserille toteutettua verkkomainontaa muun markkinointiviestinnän ohella.

Lue lisää

Nopeaa ja monipuolista markkinointia

Tuo asiakkaat luoksesi

Verkkomainonta tarjoaa matalan kynnyksen tavoittaa potentiaalisia asiakkaitasi. Digitaalisista mainosmuodoista mm:

  • Display-mainonta tuo perinteisen visuaalisen mainonnan digiaikaan. Tavoita yleisösi mielenkiintoisilla ja huomiota herättävillä sisällöillä.
  • Hakukonemainonta yhdistää asiakkaan ja palveluntarjoajan tehokkaasti ja asiakkaan omilla ehdoilla.
  • Sähköpostimarkkinoinnilla sitoutat asiakkaitasi paremmin. Samalla kerrot joustavasti brändisi ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista asiakkaille.
  • Natiivimainonta sopii taas sinulle, joka haluat kertoa syvemmin brändistäsi, tuotteista ja palveluistasi, tavoittaen laajempaa yleisöä helposti lähestyttävillä sisällöillä.

Vai haluaisitko kokeilla jotain ennennäkemätöntä, jolla ällistyttää asiakkaat ja kilpailijasi?

Älä takerru yksin verkkomainonnan monimutkaiseen verkkoon. Löydetään yhdessä viestisi sydän ja toteutetaan brändisi tarpeisiin sopivaa verkkomainontaa.