someviesti 1920x996

Someviestintä

Onnistunut someviestintä tuo asiakkaat lähellesi

Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media ovat mullistaneet yritysten markkinointiviestinnän. On tärkeää olla siellä missä asiakkaasikin ovat. Sosiaalisen median kautta tapahtuva markkinointiviestintä madaltaa kynnystä kohdata tehokkaammin potentiaaliset kuluttajat ja sitouttaa jo olemassa olevat asiakkaat paremmin brändiisi. Sosiaalinen media myös mahdollistaa aiempaa vuorovaikutteisemman asiakaskokemuksen yrityksen ja asiakkaan välillä.

Viesti siellä missä asiakkaatkin ovat

Somen välityksellä viestit nopeasti ja ajankohtaisesti

Sosiaalisen median suosio on kasvanut huimasti vuosien varrella. Samalla myös sen merkitys yritysten viestinnän kannalta on kasvanut. Somen kautta viestisi tavoittavat asiakkaat nopeasti ja tehokkaasti siellä missä he muutenkin viettävät aikaansa.

Suunnitelmallista ja tehokasta viestintää

Minkälainen viestintä tehoaa parhaiten somen mediatulvassa? Miten suunnitella tehokas somen viestintästrategia? Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla autamme sinua somen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kehitämme juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi sopivaa ja soljuvaa someviestintää.

Omaehtoista brändin hallintaa

Kasvata ja kehitä

Tehokkaan ja osuvan someviestinnän ansiosta pääset omaehtoisesti kasvattamaan ja kehittämään omaa brändiäsi somessa. Voit meidän avulla helposti vaikuttaa siihen mitä yrityksestäsi puhutaan. Luodaan sinulle viestintää, joka tuo asiakkaat lähelle ja panee kassan kilisemään.

Oikeat työkalut viestimiseen

Jos aikasi ei riitä kaikkeen, mikset jättäisi yrityksesi viestinnällisiä tarpeitasi ammattilaisten käsiin? Sosiaalinen media tarjoaa valtavasti keinoja ja työkaluja viestinnän toteuttamiseksi. Me löydämme sinulle juuri ne oikeat sanat ja työkalut saavuttamaan tavoitteesi. Anna meidän auttaa löytämään yrityksesi oma ääni somessa.

Toteuttamaamme someviestintää

Nordic Trail image

Nordic Trail

Muun muassa Leatherman- , Ledlenser- ja Stanley-tuotteita maahantuovalle Nordic Trailille tehtyä someviestintää.

Lue lisää

Santa Claus Holiday Village image

Santa Claus Holiday Village

Joulupukin lomakylälle tehtyä sosiaalisen median kampanjaviestintää.

Lue lisää

Vakuuta asiakkaasi tehokkaalla viestinnällä

Uusia ulottuvuuksia viestintään

Digitaalinen markkinointi mahdollistaa myös uusia muotoja tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi. Somemainonnan ohella, panostamalla esimerkiksi yrityksesi sisältömarkkinointiin, sitoutat asiakkaitasi paremmin brändiisi ja pystyt syvemmin ja ajankohtaisemmin kertomaan yrityksesi tuotteista ja palveluista. Mikset tekisi markkinointia, jonka parissa asiakkaat aidosti haluavat viettää aikaa? Me Sohovalla olemme apunasi, kun haluat juuri sinun yrityksellesi sopivaa ja toimivaa someviestintää.