somemainonta 1920x996 2

Somemainonta

Somemainonnalla kustannustehokkaasti kasvuun

Mikset tavoittaisi asiakkaita sieltä, missä he muutenkin viettävät aikaansa? Digitaalinen mainonta ja erityisesti sosiaalisessa mediassa tapahtuva mainonta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Digitaaliset kanavat tarjoavat entistä paremmat kohdentamistyökalut ja optimoinnit, jotta sanomasi ja budjettisi ei mene hukkaan. Some on myös hyvin joustava mainosmedia, mitä tulee mainosmuodon ja -alustan valintaan, jotta yrityksesi tavoittaa parhaiten juuri sinulle sopivat asiakkaat. Autamme sinua mielellämme, tarvitsitpa sitten laajempaa somen sisältömarkkinoinnin ulkoistusta tai rajatusti kohdennettuja somekampanjoita.

Sisällöntuotantoa ja -suunnittelua

Räätälöity somestrategia

Minkälainen sisältö vetää puoleensa, kenelle kohdistaa markkinointia ja kuinka vahvistaa brändiä sosiaalisissa medioissa? Vuosien kokemuksella rakennamme juuri sinun tarpeisiin sopivan ja tehokkaan somestrategian, jotta yrityksesi pääsee huipputuloksiin. Meille monikanavaisuus ei ole ongelma ja ideoimme sujuvasti niin kuvaa, videota kuin tekstiäkin.

Laadukasta sisältöä

Digitaalisten sisältöjen merkitys ja laatu ovat nykyään yhä tärkeämmässä asemassa kun katsotaan yrityksen kilpailukykyä. Sosiaalisen median kanavat ovat kuin yrityksesi digitaalinen käyntikortti, panostamalla sisältöön erotut paremmin kilpailijoistasi.

Ammattimaisella otteella

Palvelevat ihmiset

Me olemme markkinoinnin ammattilaisia, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, säästäen samalla hermoja ja aikaa. Laitamme puolestasi digirattaat pyörimään ja tuottamaan tuloksellista somemainontaa.

Tulosanalytiikkaa

Mitä tehdä tuloksilla ja mihin päin kannattaa lähteä kehittymään? Sosiaalinen media tarjoaa loistavat työkalut tuloksellisuuteen ja sen kehittämiseen. Älä anna numeroiden mennä hukkaan, vaan anna meidän analysoida se puolestasi.

 

Laadulla ja luotettavuudella tuloksia aikaan

Facebook-markkinointi

Mainostamalla tuotteita ja palveluita Facebookissa, tavoitat tehokkaasti niistä kiinnostuneet asiakkaat. Monipuoliset kohdentamisominaisuudet auttavat mainonnan toteutuksessa ja olet lähempänä tavoitteidesi saavuttamista.

Instagram-markkinointi

 Visuaalisuutta korostava somekanava antaa jokaiselle mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisönsä toimialasta riippumatta. Koukuta asiakkaasi tarjontasi pariin videoiden, inspiroivien tuotekuvien ja iskevien tekstien avulla!

LinkedIn-markkinointi

Pääset tavoittamaan maailman suurimmasta ammattilaisten verkostosta ne päättäjät ja tahot, joille haluat viestisi näyttää. Haluat sitten rekrytoida, luoda uusia liidejä tai kerätä osallistujia tapahtumiisi, LinkedIn on paras paikka sinulle!

Toteuttamiamme somemainoksia

Nordic Trail image

Nordic Trail

Muun muassa Leatherman- , Ledlenser- ja Stanley-tuotteita maahantuovalle Nordic Trailille tehtyä sisältö- ja somemarkkinointia.

Lue lisää

HossaBussi image

HossaBussi

Naturpoliksen Älyliikenne 2020-hankkeen tiimoilta sosiaalisessa mediassa toteutettu markkinointikampanja HossaBussi-palvelulle.

Lue lisää

Vaivatonta ja ajankohtaista markkinointia

Miksi mainostaa sosiaalisessa mediassa?

Somessa mainostaminen on kustannustehokasta ja digitaalisuuden ansiosta pääset seuraamaan tuloksia reaaliajassa ja suoraan asiakasrajapinnassa. Alustoina eri somekanavat soveltuvat erinomaisesti B2C-markkinointiin, kuin myös B2B-kaupan tarpeisiin.

 

 

Miten saavutan tavoitteeni?

Mainonnan laajuus riippuu yrityksesi tarpeista. Oli tarpeesi sitten yksilöllinen kampanja tai laajempi somen sisällöntuotannollinen ulkoistaminen, me autamme sinua pääsemään strategisiin tavoitteisiisi. Suunnittelemme, toteutamme ja kohdistamme sanomasi soljumaan somessa. Sinä voit keskittyä olennaiseen ja nauttia tuloksista.