googlemainonta

Vauhdita myyntiä Google-mainonnan avulla

Haluatko lisätä yrityksesi näkyvyyttä Googlessa? Nyt on aika laittaa tavoitteidesi mukainen mainoskampanja pystyyn! Toteutamme Google Ads -kampanjan alkaen hakusanatutkimuksesta kampanjan mainosten tekstien suunnitteluun, kampanjan julkaisuun ja optimointiin sekä tulosten raportointiin.

Tavoita asiakas juuri oikealla hetkellä

Miltä kuulostaa mainoskampanja, joka saavuttaa asiakkaan juuri oikeaan aikaan? Hakusanamainonnan avulla pääset tarjoamaan yrityksesi tuotteita ja palveluita silloin, kun ostoaikeissa olevat asiakkaat etsivät sopivaa yritystä hakukoneesta. Saat myös helposti lisättyä yrityksesi näkyvyyttä hakutuloksissa Google-mainonnan avulla verrattuna orgaanisiin eli maksuttomiin hakutuloksiin.

Google-mainontaa on mahdollista kohdistaa halutuille henkilöille avainsanojen lisäksi myös iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteen sekä sijainnin perusteella. Voit esimerkiksi määrittää, haluatko näyttää mainostasi tietyn kaupunginosan asukkaille. Kampanjaa pystytyään jatkuvasti optimoimaan, kun tuloksia alkaa tulla.

Kustannustehokasta mainontaa

Google-mainonnan kanssa maksat vain siitä, kun joku klikkaa mainostasi. Määrität kampanjallesi haluamasi budjetin, joka kuluu vain silloin, kun mainostasi klikataan. Klikkausten hinta määräytyy huutokaupan perusteella: suositut ja kilpaillut hakusanat ovat arvokkaampia kuin toiset. Jokainen klikkaus mainoksen kautta sivustollesi tarkoittaa uutta vierailijaa yrityksesi sivulle. 

Hakukonemainonnan lisäksi voit hyödyntää Googlen laajaa Display-verkostoa. Kyseessä on kuvallinen bannerimainontaa niillä sivustoilla, joissa ihmiset viettävät aikaansa. Voit kohdentaa display-mainontaa mm. demograafisten tietojen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Hakukonemainonta

Mainosta Googlen hakukonetuloksissa yrityksesi tuotteita ja palveluita, kun asiakkaat ovat ostohousut jalassa.

Google Dispaly -mainonta

Lisää näkyvyyttä ja myyntiä hyödyntämällä Google Display -verkostoa mainostamalla sivustoilla, joissa asiakkaat viettävät aikaansa.

Valitse tavoitteesi

Määritä Google Ads -kampanjan tyyppi tavoitteesi mukaan: haluatko tavoittaa uusia asiakkaita, parantaa myyntiä vai buustata tarjouskampanjaasi? Asettamalla tavoitteet saat haluamiasi tuloksia.

Maksat vain klikkauksista

Google-mainonnassa et maksa mainoksesi näyttökerroista vaan kiinnostuneiden asiakkaiden klikkauksista sivustollesi. 

Optimoi kampanjan aikana

Mainoskampanjaa on mahdollista optimoida jatkuvasti kampanjan aikana, kuten muuttaa kohdentamisasetuksia, mainoksen sisältöjä tai mainosbudjetin asetuksia.

Kattavat raportit

Google Ads kerää kampanjasi tuloksista jatkuvasti reaaliaikaista tietoa, joka auttaa tarvittavien muutosten tekemisessä.