innoseteli2 cover

Business Finland - Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita tuotekehitykseen

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.

Setelin voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita meiltä, sillä Sohova on yksi Innovaatiosetelin palveluntuottajista.

Meiltä saat Innovaatiosetelillä muutakin kuin dokumentteja. Me toteutamme mm. mobiilisovellusten prototyyppejä, applikaatioiden ja verkkopalveluiden layout-suunnittelmat ja konseptitoteutukset samalla kertaa. 

 

Setelin myöntää Business Finland

Innovaatiosetelin rahoitukseen on tullut muutos sillä yritykselle tulee omarahoitusosuus ja se on 1000€ + alv. Setelin kokonaissumma 5000€ + alv säilyy ennallaan, eli omavastuusosuus 1000€ + Business Finlandin osuus 4000€. Hakemus tehdään Business Finlandin asiointipalvelussa ja haettavan innovaatiosetelin arvo on aina 6 200 euroa (5000 euroa + alv).

Ota yhteyttä niin katsotaan miten me voimme auttaa!