<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content
4-a-1

Hubspot

Digitaalisen kasvun työkalupakki.

4-a

Sohova on virallinen Hubspot-partneri ja tarjoaa Hubspotiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

 

Enemmän kuin verkkosivut – nopeasti tuloksiin!

Hubspot on vahvassa nousussa oleva kokonaisvaltainen markkinoinin automaation kokonaisuus. Sen ydin on asiakastietokanta (CRM), joka kytkeytyy myynnin, markkinoinnin ja palvelun toimintoihin. Näkyvimpiä osioita on erittäin pitkälle kehitetty verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmä (eli CMS).

Sohova tarjoaa Hubspotin käyttöönottoa, verkkosivujen toteutusta ja markkinointipalveluita.

Kenelle Hubspot sopii verkkosivujen alustaksi?

Hubspot CMS sopii erityisesti niille, joille verkkosivut ovat vain osa markkinoinnin kokonaisuutta. Se sopii myös niille jotka haluavat vähentää riippuvaisuuttaan koodaajista: Hubspot on pitkälle tuotteistettu, hyvin viimeistelty alusta, jossa tyypillisesti ei tarvita kehittäjien tukea. 

Kehittynyt alusta verkkosivuille – Hubspot CMS

Hubspot on yksi tärkeimpiä haastajia verkkosivujen alustana. Se tarjoaa erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellun ja pitkälle kehitetyn aloitustason, sekä mahdollisuuden hyvin räätälöityjen ja laajojen verkkopalveluiden toteutukseen. Kun verkkosivujen taustalla jylläävät Hubspotin CMR, markkinointityökalut ja muut toiminnot, muuttuu kokonaisuus monille yrityksille kiinnostavaksi tarjonnaksi.

_A7A0534
Helsinki train station square in the evening. by alexandr-bormotin
people writing on post-it notes. by airfocus-um

Työkalupakki joka voimauttaa markkinointiosaston

Hubspot sisältää markkinoinnin keskeisiä työkaluja. Perustana on kontaktien yhteystietokanta (CRM). Alusta sisältää työkaluja sähköpostiin, mainontaan, sosiaaliseen mediaan ja hakukoneoptimointiin. Kokonaisuutena Hubspotin keskeiseksi valtiksi muodostuu että markkinointiosasto saa vahvasti ohjat käsiinsä, eikä juurikaan tarvitse teknistä tukea kehittäjiltä tai ulkopuoliselta kumppanilta: kampanjat saadaan luotua, toteutettua ja arvioitua kokonaan samalla alustalla.

… ja paljon muuta

Markkinoinnin ja verkkosivujen lisäksi Hubspot sisältää myös myynnin ja asiakaspalvelun työkaluja. Myyntiä varten on muun muassa mahdollista kytkeä myynnin sähköpostiviestit Hubspotiin, jolloin asiakkaiden kanssa sovitusta muodostuu jaettua tietoa, ja kaikki liidit saadaan samaan koottuun myyntiputkeen. Palvelutoiminnot mahdollistavat Hubpostin käyttämisen helpdeskinä asiakaspalvelun tikettien hoitamiseen. Kalliimmilla lisensseillä saa käyttöön myös työkalut automaatioiden ja workflowien luomiseen, sekä laajemmat raportointinäkymät.

Hubspot CMS Starter -verkkosivut

Osana laajaa Hubspot-palveluamme tarjoamme Hubspot CMS -alustalla toteutettujen verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta. Starter-projektimme avulla saatte toimivan verkkosivuston ja tuen Hubspot CMS -työkalujen käyttöönottoon. Kanssamme onnistuu myös kattava sivuston jatkokehitys ja Hubspot-tuki.

  • Projektin pituus 1 kkk
  • Tiimi: Projektipäällikkö, suunnittelija (+ kehittäjän back office -tuki)
  • Laajuus: 15 sivua
  • Alustana Hubspot CMS

Kustannus: 5000 euroa + alv 24%

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.
sami hautakoski
Sami Hautakoski
 
 

Lisää palveluita