Jari Kunnari

Jari Kunnari

Liiketoimintajohtaja

Jari on Sohova Oy:n perustaja ja osakas. Jarille paikallisuus on tärkeä osa liiketoimintaa ja hänen mielestä kaikkien koodareiden ei ole pakko asua Helsingissä.

" Haluamme olla lähellä asiakasta ja turvata palveluiden saatavuuden paikalliselta toimijalta."

Tarja Väyrynen

Tarja Väyrynen

Asiakkuuspäällikkö, markkinointi

Tarja vastaa markkinointiviestinnän palveluistamme. Hänellä on kokemusta laajoista, monikanavaisista markkinointikokonaisuuksista, kampanja- ja konseptisuunnittelusta sekä yksittäisten tuotantojen napakasta läpiviemisestä. Tarja on työskennellyt alalla vuodesta 2000.

Jari Ketola

Jari Ketola

Ohjelmistokehittäjä

Magento- ja integraatiovelho, jonka salaisena intohimona ovat revontulet
- Verkkokaupat
- Integraatiot
- Kaupalliset ratkaisut

Joni  Ahola

Joni Ahola

Yrittäjä, ohjelmistokehittäjä

Joni on Sohova Oy:n osakas ja varsinainen taikuri, mitä tulee koodaamiseen, verkkosivuihin, erilaisten sovelluksien ja pelien toteuttamiseen.

Jukka  Palokangas

Jukka Palokangas

Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja

Jukalla on takanaan yrittäjyystaustaa vuodesta 2010 lähtien ja SOHOVA on jo neljäs yritys jossa Jukka on osakkaana. Osaamista löytyy työsuhteiden käynnistämisestä ja ylläpidosta, asiakkuuksien hallinnasta sekä yrityksen palvelupolun kirkastamisesta.

Jukka-Pekka Palo

Jukka-Pekka Palo

Projektipäällikkö

JP vastaa useimpien digiprojektiemme käytännön asioiden koordinoinnista ja asiakasyhteyksistä. Projektijonglööri, excelnisti, KTK ja entinen copywriter. Työskennellyt alalla vuodesta 2008.

Mikko Pulju

Mikko Pulju

Myyntipäällikkö

Mikko on rovaniemeläistynyt, Ranualta kotoisin oleva myynnin rautainen ammattilainen. Työssä häntä motivoi eniten asiakkaiden ongelmien ratkominen ja asiakastyytyväisyys.

Eveliina Kallunki

Eveliina Kallunki

Markkinointi

Eveliina on liiketalouden tradenomi, joka on kiinnostunut sisällöntuotannosta niin verkkosivuille kuin someenkin.

Hänen vahvuutensa on sisältöjen luominen käden käänteessä asiakkaan silmää miellyttävästi sekä hakukoneystävällisesti.

Ilia Skliaruk

Ilia Skliaruk

Sovelluskehittäjä

Ilia tykkää urheilla ja koodata.

Kehittyminen ja halu oppia jotain uutta ovat tärkeitä hänelle. Ilian vahvuus on erilaisten mobiilisovellusten luomisessa.

Tuomas Marjala

Tuomas Marjala

Web-koodaaja

Kaikenlainen ohjelmointi ja uuden oppiminen on aina ollut lähellä Tuomaksen sydäntä. Kokemusta löytyy niin web-, sovellus- kuin peliohjelmoinnistakin.

Sara Salmi

Sara Salmi

Web-koodaaja

Saralle nettisivujen koodaus on mielekäs ja innostava työmaa. Tuoreena tekijänä Saralla on halu jatkuvaan oppimiseen ja alan mukana kasvamiseen.

Vapaa-ajalla kaksipyöräiset vievät mennessään, ja koodin lisäksi luonnistuu myös nuotinluku.

Santtu Taskinen

Santtu Taskinen

Web-koodaaja

Santtu on tuore tieto- ja viestitätekniikan insinööri, jolla koodi lähellä sydäntä ja paloa oppia uutta. Santtu on työteliäs ja rento tyyppi, jolta löytyy kokemusta pääasiassa web-kehityksestä.
Vapaalla Santtu kuluttaa aikaansa pöytäroolipelien ja lautapelien parissa.

Iikka Hämäläinen

Iikka Hämäläinen

Web-koodaaja

Iikka ohjelmoi mielellään niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Hän on tuore kasvo ohjelmointialalla ja nälkäinen oppimaan uutta.

Hyppää Sohovalle!

Sohova on ostanut Focus Flow'n liiketoiminnan keväällä 2021. Kaupan myötä kaikki liiketoiminta sekä asiakkuudet ovat siirtyneet 1.4.2021 lähtien uudelle omistajalle. Sohova jatkaa fuusioitumisen myötä digi- ja markkinointiviestintätoimistona ja päätoimisto löytyy Rovaniemen Napapiirillä. Sohovan palvelut pysyvät vahvassa ohjelmointi osaamisessa sekä kokonaisvaltaisessa viestinnässä. 

Haluamme toimia asiakkaillemme strategisen viestinnän kumppaneina aina teknisistä toteutuksista markkinointiviestintään. Sohovan kanssa asiat hoituvat mutkattomasti saman katon alla. Olemme ratkaisukeskeisiä ja neuvokkaita, emmekä hätkähdä helposti. Osaavat ammattilaisemme löytävät oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja otamme rohkeasti haasteet vastaan tavoitteena tehdä konkreettisia tuloksia.

Likiliike Rovaniemi

Sohova on Likiliike Rovaniemen yrittäjäyhteisön jäsen. Likiliike-sertifikaatti kertoo paikallisuudesta eli taatusti rovaniemeläisestä yrityksestä.