Jari Kunnari

Jari Kunnari

11 joulukuuta 2020

Muistatko työntekijöitäsi?

Korona on siirtänyt valtaosan meistä toimistotyöntekijöistä kotikonttoreille. Toimistot ovat hiljentyneet ja palaverit siirtyneet verkkoon. Viikkopalavereissa on web-kamerat suljettuina, kun eihän sitä kehtaa naamaa näyttää kun verkkareissa sohovalla istuu. Tiimit ”keskustelee” slackissä joten ketään ei enää näe, vain ääni kuuluu ja kursori vilkkuu. Yhteydenpito on kyllä sujuvaa mutta jotenkin erilaista.

Olisi kiva joskus kuulla, että miten menee?

Onko korona tehnyt työntekijöistäsi kasvottomia? Milloin olet viimeksi jutellut heidän kanssaan keskustellen muustakin kuin meneillään olevasta projektista. Korona rajoittaa työyhteisöjen välistä kanssakäymistä mikä on muuttanut meidän tapaamme tehdä töitä ja osittain myös ehkä suhtautumista siihen työkaveriin. Tunnustan että aina ei tule juteltua koko työyhteisön kanssa, osan kanssa en ehkä viikkoihin. Tämä tietenkin harmittaa sillä vaikka tehdään töitä kotona niin ollaan kuitenkin meillä töissä. Olisi kiva joskus kuulla, että miten menee? Noin niin kuin arjessa ja yleensä. Rasittaako etätyöt, rasittaako korona arkeasi, onko kaikki hyvin. Meillä on, sillä viime perjantaina tapasin suurimman osan meidän väestä henkilökohtaisesti vain kuullakseni että hienosti menee, meillä on kiva olla töissä ja etätyötkään eivät rasita.

Myyjää etsimässä

Kulunut vuosi on ollut monin tavoin vaihderikas. Henkilöstömme määrä on tuplaantunut ja asiakkuuksia on eteläisintä Suomea myöten. Uusia mielenkiintoisia projekteja on tulossa ja porukkaan kaivattaisiin nyt myös uutta verta, sillä nyt etsimme ennakkoluulotonta ja tavoitteellista myyntipäällikköä auttamaan yritystämme kasvamaan entisestään.  Tulevan vuoden tavoitteet on vähintäänkin samalla tasolla kuin tänä vuonna.

"Me päädyimme ratkaisuun, jossa emme hanki työntekijöillemme joululahjoja."

Mutta entäs se muistaminen sitten? Hankitko työntekijöillesi joululahjoja vai muistatko jollain muulla tavalla. Me päädyimme ratkaisuun, jossa emme hanki työntekijöillemme joululahjoja. Ei mainosvaatteita, ei konvehteja, ei lahjakoreja eikä lahjakortteja. Me annoimme työntekijöillemme mahdollisuuden viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa. Meidän jokainen työntekijä saa olla välipäivät palkallisella lomalla ja huokaista rauhassa tämän vauhdikkaan vuoden päätteeksi vähän pitemmällä vapaalla. Tästä syystä meidän toimistomme sulkee ovensa tälle vuodelle keskiviikkona 23.12 ja töihin palaamme maanantaina 4.1.2021. Tukipalvelumme toki on tavoitettavissa myös välipäivinä, mikäli akuutteja tarpeita tulee.  

Ahkeroimme vielä reilun viikon mutta haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia meidän työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulun odotusta ja parempaa tulevaa vuotta.

Jari, Joni ja Jukka ja muu Sohovan tiimi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi