Jari Kunnari

Jari Kunnari

28 huhtikuuta 2021

Uudella nimellä eteenpäin

Noin kuukausi sitten kerroimme Sohovan ja Focus Flown välisestä liiketoimintakaupasta jossa Sohova osti Focus Flown liiketoiminnan kokonaisuudessaan. Kaupassa Focus Flown henkilöstö, tilat ja asiakkuudet siirtyivät Sohovalle. Nyt ollaan pikkuhiljaa saatu prosessit yhdistettyä, asiakkuudet kontaktoitua ja tiimikin on sulautunut hyvin yhteen uusien projektien parissa.

Samalla on tullut aikaa uudistaa ja selkeyttää brändiä. Tämä tarkoittaa että Starttipaja Valmennus Oy:nä aiemmin tunnettu yhtiö on nykyisin Sohova Oy ja luovumme samalla Starttipaja nimen käytöstä. Lisäksi Focus Flow nimi poistuu niinikään Teknotien nimikylteistä ja tilalle tulee Sohova. Eli Starttipajan, Focus Flown ja Sohovan henkilöstön tavoitat tulevaisuudessa sohova.fi sähköposti- ja verkko-osoitteesta. Puhelinnumerot ja käyntiosoite säilyvät ennallaan.

Sohova on lappia ja tarkoittaa sellaista mukavaa paikkaa johon on kiva köllähtää vailla kiireitä. Istua tai köllötellä rauhassa ja katsella kun muut häärää ympärillä. Sellainen on Sohova, istaha vaan alas ja anna meidän hoitaa sillä välin hommat.

Haluammekin toivottaa aurinkoista kevään jatkoa ja muista käydä tutustumassa meidän uusin sivuihin.

Terveisin

Jari, Joni, Jukka ja koko Sohovan tiimi

Alta löydät meidän mainosvideon käväse katsomassa.

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi