Eveliina Kallunki

Eveliina Kallunki

18 kesäkuuta 2021

Sohovalaiset viettivät tyky-päivää asiakkaan luona rallien merkeissä

Sohovalaiset viettivät kesäistä henkilöstön virkistäytymispäivää perjantaina kesäkuun 11. päivä. Rovaniemen aurinkoinen ja lämmin sää nostatti mukavasti työporukan innostusta suunniteltua aktiviteettia ajatellen, nimittäin ralleja.  

Suuntasimme Jämytielle asiakkaamme OverPowerin simulaattorikeskukseen tutustumiskäynnille sekä tietysti kisaamaan toisiamme vastaan rallien merkeissä. Vastassa meitä oli OverPowerin perustaja Olli Pahkala, joka perehdytti meidät ajosimulaattoreilla ajamiseen. Ei aikaakaan, kun olimme valmiina aloittamaan kahden tunnin “leikkimielisen” kilpa-ajon toisiamme vastaan. 

Totista kilpailua rallicrossradalla

OverPowerin ajosimulaattoreilla ajaminen onnistui kaikilta sohovalaisilta – toisilla paremmin kuin toisilla. Jokainen oppi pysymään radalla törmäämättä jatkuvasti puuhun tai kallioon ja muutaman ralliradalla tehdyn harjoitusajon jälkeen pääsimme kisaamaan toisiamme vastaan rallicrossradalle. Parin jännittäväkisan jälkeen Iikka todettiin kisojen kuninkaaksi. Rallien jälkeen suuntasimme jatkamaan päivänviettoa keskustaan ruokailun merkeissä. 

Sohovan ja OverPowerin yhteistyö alkoi vuonna 2019. OverPowerille toteutetiin tuolloin verkkokauppa, jossa yritys myy ajosimulaattorien alustoja sekä oheistuotteita ympäri maailman. Yrityksen simulaattorikeskuksesta voi kuka tahansa varata ajot kavereiden kesken tai, kuten Sohovan tapauksessa, aktiviteetti sopii erinomaisesti myös tyky-päiville. 

OverPower haluaa olla läsnä myös paikallisesti 

OverPower on rovaniemeläinen e-urheilun oheislaitteita valmistava yritys. OP:n tuotteiden erikoisuutena on erinomainen suorituskyky, laatu ja esteettisyys. OverPower myy tuotteitansa kansainvälisillä markkinoilla kuluttajille sekä yrityksille pääasiallisesti verkkokauppansa, overpower.gg :n kautta. OP:n liiketoiminta aina tuotekehityksestä valmistukseen ja asiakaspalveluun asti suoritetaan Rovaniemellä. 

“Vaikka liiketoimintamme keskiössä on kansainväliset kuluttajamarkkinat, meille on äärimmäisen tärkeää olla läsnä paikallisesti. On ollut ilo tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja olemme todella tyytyväisiä siihen, että miten asiat etenee Sohovan kanssa. Verkkokauppa on yksi tärkeimmistä työkaluista kansainvälistymisessä, joten saumattomasti toimiva paikallinen yhteistyö on arvokas lisä toimintaamme.” entinen McLaren Shadow F1 Esports –ammattilaiskuljettaja Olli toteaa.  

“Ajosimulaattoreihin erikoistuneita yrityksiä on jopa kansainvälisellä tasolla hyvin vähän, joten meille oli myös tärkeä tukea paikallista harrastustarjontaa perustamalla Rovaniemelle OP Simulaattorikeskus, missä kaikki pääsevät kokemaan jotain uutta ja erilaista. Vastaanotto täällä on ollut todella hyvä ja jos Sohovan vierailua seurasin oikein, taitaa sohovalaisiakin näkyä ringeissämme uudestaan jo lähiaikoina,” Olli jatkaa.

DSCF4220 minDSCF4206 minDSCF4205 min

Kuvat: Olli Pahkala

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi