Jari Kunnari

Jari Kunnari

29 maaliskuuta 2021

SOHOVA jatkaa kasvuaan ostamalla Focus Flow Oy:n liiketoiminnan

Rovaniemeläinen ohjelmistotalo SOHOVA jatkaa kasvuaan ostamalla toisen rovaniemeläisen yhtiön, Focus Flow Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä Focus Flow Oy:n henkilökunta siirtyy SOHOVAan vanhoina työntekijöinä. SOHOVAn nykyiset sekä liiketoimintakaupan kautta tulevat uudet asiakkaat voivat olla jatkossakin levollisin mielin. 

”Tämä liiketoimintakauppa antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme täällä pohjoisessa entistä paremmin ja korostaa entisestään asemaamme kokonaisvaltaisena markkinoinnin ja digipalveluiden ratkaisutoimittajana”, kertoo SOHOVAn perustaja Jari Kunnari.

Focus Flow on digituotantoihin ja markkinointiin erikoistunut toimisto, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluvat erityisesti Magento-verkkokaupat. Focus Flow Oy:llä on pitkät perinteet myös monipuolisten markkinointiviestinnän palveluiden tuottamisessa.

”SOHOVAlla on voimakas tahto auttaa kaikkia muitakin kasvuhakuisia yrityksiä menestymään, erityisesti Lapissa ja Rovaniemellä. Haluamme olla lähellä asiakasta ja tämän liiketoimintakaupan myötä haluamme turvata myös jatkossa palveluiden saatavuuden paikalliselta toimijalta.” Jari Kunnari jatkaa.

Liiketoimintakaupan myötä SOHOVA tarjoaa vastaisuudessa myös markkinointiviestinnän palvelut. ”Sote-alan yrittäjänä ymmärrän yhden luukun periaatteen arvon. Digitaaliset palvelut ja some-markkinointi pirstoutuvat herkästi kiireisellä yrittäjällä ja onkin siksi hienoa, että tämän kaupan ansiosta voidaan nivoa ne yhteen sujuvaksi osaksi yrityksen liiketoimintaa. Ja vieläpä lappilaisen yrittäjän tarpeet huomioiden!” sanoo SOHOVAn hallituksen puheenjohtaja Jukka Palokangas.

Focus Flow Oy:n pitkä kokemus, ammattitaito ja palvelut tulevat osaksi SOHOVAn palveluvalikoimaa. ”Yritykset voivat jatkossakin hankkia markkinointiviestinnän palvelut, kuten yritysilmeet, kampanjat, painotuotteet tai muut markkinoinnin työkalut, aidosti paikalliselta. Näiden lisäksi SOHOVAn nykyisen osaamisen myötä digimarkkinoinnin palveluiden tarjonta laajenee entisestään”, kertoo Focus Flow:lta SOHOVAn palvelukseen nyt siirtyvä Tarja Väyrynen.

Yritysjärjestelyn jälkeen SOHOVAlla on töissä 13 ohjelmistokehityksen, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista ja sen henkilökuntaa on kolmella paikkakunnalla: Rovaniemellä, Kajaanissa ja Helsingissä.

SOHOVA on osa rovaniemeläistä Likiliike-verkostoa ja yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset verkkosivustot, verkkokaupat, mobiilisovellukset ja nyt myös kaikki markkinointiviestinnän palvelut.

 

Lisätietoja

Jari Kunnari Puh. 040 558 3663 jari@sohova.fi,

Tarja Väyrynen, tarja.vayrynen@sohova.fi
puh. 040 052 0783

Jukka Palokangas Puh. 041 728 3720 jukka@sohova.fi

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi