<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content

WordPress-verkkolehti

verkkolehti2

Verkko on syntynyt sisältöjen jakamista varten. Sohovan tiimi on vuosia suunnitellut ja toteuttanut erilaisia verkkopalveluita. Mukana on ollut joukko erilaisia verkkolehtiä. Vuosien kehityksen tuloksena Sohova on luonut toimivan valmisratkaisun verkkolehden toteutukseen. 

Tarve verkkolehdille 

Yksi toistuva teema vuodesta toiseen on ollut verkkolehti – miten paperinen lehti kääntyy laitteessa luettavaksi? Verkkosivuja on alun perin pidetty melko staattisena sisältönä. Blogi oli dynaamisen, jatkuvasti syntyvän sisällön alkuperäinen koti verkossa, mitä seurasivat uudet sisältömuodot kuten videot ja podcastit. Nyt raja-aidat muodon ja teknologian osalta ovat entistä hämärämmät, mutta yhä tarvetta on tunnistettaville medioille – sisällölle josta joku vastaa, ja jolta voi odottaa tiettyjä standardeja. 

Verkkolehti tai verkkomedia on pohjimmiltaan vain verkkosivu. Erottavat tekijät ovat pieniä mutta merkittäviä: tietyntyyppinen käyttöliittymä, valmiit sisältöelementit, sisältöjen suodattaminen, sisällön hakuehdot ja erilaiset sisältötyypit muuttavat verkkosivuston verkkomediaksi.  

reiluaenergiaa-1

Reiluaenergiaa.fi on Sohovan tiimin toteuttama verkkolehti Energiavirastolle. 


WordPress verkkolehden alustana 

Unohda pdf:t – WordPress on loistava alusta verkkolehdelle. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin, ei sisällä lisenssimaksuja ja on hyvin vapaasti räätälöitävissä. Sohovalla on laaja kokemus WordPress-kehityksestä erityyppisiin verkkopalveluihin, ja verkkolehtiin se sopii kuin nenä päähän. 

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (Content Management System, CMS), eli sisällön hallinta on koko alustan perustehtävä. Hyvän käyttöliittymän ja tietokantahakujen avulla sisältöä voidaan hakea ja esittää lähes millä tahansa ehdoilla. Käyttäjäkohtaiset preferenssit ja maksumuurit ovat täysin mahdollisia. Kaikki on responsiivista ja helposti ylläpidettävää. Laaja lisäosavalikoima mahdollistaa monien toimintojen toteutuksen kevyellä budjetilla. 

kauppapolitiikka-hero

Kauppapolitiikka.fi on Sohovan tiimin toteuttama verkkolehti Ulkoministeriölle. 

Sohovan verkkolehtiratkaisu 

Sohovan valmiilla WordPress-pohjaisella verkkolehtiratkaisulla voimme toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti viimeistellyn ja käyttäjäystävällisen verkkolehden. Palveluun on kirjoitettu sisään kaikki oppimamme WordPressistä mm. tietoturvan, käyttökokemuksen ja saavutettavuuden osalta. Valmiina on juuri verkkolehdelle räätälöityjä sisältöelementtejä. 

Yksinkertaisimmillaan vaihdamme vain ulkoasuelementit ja sisällöt, ja asennamme palvelun toivomaanne ympäristöön. Jos toivotte jatkokehitystä ja räätälöintiä, vain taivas on rajana. Palvelu on teidän, ja sitä kehitetään teille yksilöllisesti. 

Bioenergialehti

Bioenergialehti.fi on Sohovan tiimin toteuttama verkkolehti Bioenergia Ry:lle. 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä tuttuun Sohovalaiseen niin otetaan puhelu ja katsotaan miten Sohovan verkkolehtiratkaisu toimisi teille.