<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content

WordPress

new_uutiskirje copy 5

 

WordPress verkkosivut ja palvelut 

Olemme erittäin kokenut WordPress-osaaja, jonka kanssa onnistuvat verkkosivut, verkkokauppa ja räätälöidyt palvelut. Kehitämme vanhaa ja luomme uutta. 

 

WordPress – maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä

WordPress on maailman suosituin tapa toteuttaa verkkosivuja, ja sen suosio kasvaa edelleen voimakkaasti. Menestyksen perustana ovat avoin lähdekoodi, kattavat lisäosat ja räätälöitävyys: WordPressin käyttöön ei tarvita lisenssimaksuja ja palvelun lähdekoodiin on selkeä ”avaimet käteen” -omistajuus. Monet kehittyneetkin toiminnot saadaan helposti käyttöön lisäosien avulla eikä jatkokehitykselle juuri ole rajoja. WordPress-sivut ovat hyvä alusta toteuttaa verkkosivut yritykselle, intranet, verkkokauppa (WooCommerce) tai vaikkapa verkkolehti.

Olemme Sohovalla toteuttaneet erilaisia WordPress-ratkaisuja yrityksen perustamisesta asti, jonka ansiosta olemme erittäin kokenut WordPress-toimisto. Pidämme WP:tä erittäin relevanttina vaihtoehtona kenelle tahansa, joka kaipaa verkkopalvelultaan monipuolisia räätälöinnin ja jatkokehityksen mahdollisuuksia. .

Sohovan teemalla toteutetut sivustot ja verkkokaupat skaalautuvat todistetusti huikeisiin käyttäjämääriin. Mm. Nenäpäivän sivustolla tehtiin Nenäpäivänä 2021 yli miljoona sivulatausta yhden päivän aikana. Näillä luvuilla sivusto on hetkellisesti Suomen vierailluimpia verkkosivuja. Pohjateemamme on ulkopuolisen tieturva-asiantuntijan auditoima ja palvelinkumppanimme hyväksymä. Tekniset puitteemme WordPress-toteutuksiin ovat siis loistavat.

Jos etsit siis kumppania WordPress-verkkopalvelun suunnitteluun, toteutukseen, kehitykseen tai ylläpitoon, lue lisää tai ota yhteyttä.

4-a-1

Tietoturva & tietosuoja

Kehitämme aktiivisesti tietoturvan ja tietosuojan käytäntöjämme, ja ymmärrämme niiden tärkeyden. Käytämme vain luotettavimpia lisäosia ja parhaiksi toteamiamme käytäntöjä, ja teemamme on auditoinut ulkopuolinen tietoturva-asiantuntija. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon. Tarjoamme myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, jolla WordPress-sivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena.

Käyttäjälähtöisyys ja saavutettavuus

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

Lue lisää saavutettavuuden palveluistamme.

WordPress-sivujen toteutus

Tiimillämme on kokemuste sekä kevyistä WP-verkkosivuista että erittäin laajoista ja vaativista WordPress-projekteista. Kun kyse on kevyestä toteutuksesta esimerkiksi aloittelevalle yritykselle, tarjoamme Sohova Starter -projektia, jossa Sohovan omalla pohjateemalla päästään tehokkaasti hyviin tuloksiin. Vaativammissa kokonaisuuksissa kokoamme teille parhaan mahdollisen tiimin ja ehdotamme määrittelytyöpajaa, jotta pääsemme yhdessä suunnittelemaan projektia ja parasta mahdollista tapaa edetä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla teille avuksi.