<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content

StarttiPlus-palvelu

krakenimages-376KN_ISplE-unsplash

StarttiPlus on Lapin TE-toimiston palvelu starttirahaa hakeville yrittäjille

StarttiPlus-palvelu on Lapin TE-toimiston palvelu starttirahaa hakeville yrittäjille. Palvelu on starttirahalla aloittaville yrittäjille maksuton asiantuntijapalvelu. Alkavalle yrittäjälle on tarkoitus luoda edellytykset kannattavaan liiketoimintaan, sen kasvuun ja tukea yrittäjää myynnissä ja markkinoinnissa.

Ilmoittaudu TE-toimiston sivulla: toimistot.te-palvelut.fi/lappi/starttiplus

edicos_kansikuva1-1

Sohova Oy on yksi StarttiPlus-palvelun palveluntuottajista ja asiantuntijoina toimivat Jari Kunnari, Juho Ikonen ja Merja Koistinen! Mikäli tarvitset apua yrityksen perustamisessa ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelulupaus

Reagoimme nopeasti saadessamme lausuntopyynnön TE-palveluilta, jotta voisit aloittaa yritystoiminnan suunnittelemasi aikataulun mukaan. Sovimme tapaamisen, teemme kartoituksen, käymme perusteellisen keskustelun sekä annamme aidon ja rehellisen tuen yritystoimintasi käynnistämiseen. Olemme lausunnon jälkeen säännöllisesti yhteydessä sinuun ja autamme matkan varrella eteenpäin. Osana yritysyhteisöämme saat myös jatkuvasti tukea toimintaasi.

Palautteita palvelusta

"Tapaamisessa Jarin kanssa sain konkreettista apua yritystoimintaan liittyen. Oli erittäin hyödyllistä käydä liiketoimintasuunnitelmani läpi ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Sain tukea ja apua niillä alueilla, joihin tarvitsin, sekä selkeitä neuvoja, joiden avulla pääsen eteenpäin. Sain myös kannustusta ja vahvistusta toteuttaa pitkän aikavälin tavoitteitani, ja uudenlaista varmuutta aloittaa yritystoiminta. Tästä on hyvä jatkaa!"
Sini Mustikkamaa-Kelly
- Hyvinvointiyrittäjä

"Starttirahan saaminen on aika suuri askel. Se ikään kuin antaa ulkopuolista arvostusta työhöni. Se myös tuo varmuutta ja lisää uskoa oman idean toteutumiselle. Niin keskustelun aikana oli tärkeä kuula mielipiteesi liikeideasta. Kuuntelin myös neuvojasi etenemiselle. Tykkäsin keskustelun rennosta etenemisestä. On myös mahtava tietää, että jutellaan taas puolen vuoden päästä. On joku kiinnityskohde ja jotain, mitä auttaa siten arvioida prosessia.
Ja tämä koko prosessi on tapahtunut hyvin nopealla aikataululla ja sujuvasti. Olen tosi tyytyväinen."
Sintija Dutka
- Doula I Synnytysvalmentaja I Tunnevyöhyketerapian opiskelija I Imetysohjaaja 

"Sohova was a huge assistance to me in the beginning phase of my business. They offered sound business advice and empowered me as a new entrepreneur. Their consultant services were excellent and I would highly recommend them!"
Anna Filppa

Mikäli olet saanut jo aiemmin starttirahan ja olet jo StarttiPlus-palvelussa mukana voit silti olla yhteydessä Sohovan asiantuntijoihin. Palvelemme kaikkia StarttiPlus -asiakkaita koko Lapin alueella.

Lisätietoja Startti Plus-palvelusta saa kysymällä meiltä vaikka täyttämällä alta löytyvän lomakkeen tai Lapin TE-toimiston sivuilta.

Asiantuntijamme

Merja Koistinen 

merja_koistinen_960x897

Asiantuntija
Puh. 040 128 05 27
Sähköposti: merja.koistinen@sohova.fi

Olen positiivinen liiketalouden ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus yrittäjien valmentamisesta Lapissa ja erilaisista yritysten kehittämistehtävistä. Puretaan liiketoimintasuunnitelma yhdessä järkeviksi tavoitteiksi, jotta sinä pääset sujuvasti eteenpäin yrittäjänä. ”Merja kanssa toimiminen on käytännönläheistä, ihmisenkokoista ja askeleet ovat konkreettisia. Merja on hyväntuulinen ja kannustava”


Juho Ikonen

bpt juho 960x897

Yrittäjä, asiantuntija
Puh. 043 824 2290
Sähköposti: juho.ikonen@sohova.fi

Minun kanssani pääset sujuvasti ja rennosti liikkeelle yrittäjän polulla. Autan sinua konkreettisesti ja ymmärrettävästi eteenpäin. Minulla on laaja osaaminen ja käytännön kokemus monelta eri toimialalta.

Reagoin nopeasti yhteydenottoihin ja tulen mielelläni tapaamaan sinua kotipaikkakunnallesi lyhyelläkin varoitusajalla.


Lähdetäänkö liikkeelle? Ota yhteyttä!