<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content

Innovaatioseteli

kehys_graphs in ipad

Business Finland - Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

 

Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita tuotekehitykseen

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.

Setelin voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita meiltä, sillä Sohova on yksi Innovaatiosetelin palveluntuottajista.

Meiltä saat Innovaatiosetelillä muutakin kuin dokumentteja. Me toteutamme mm. mobiilisovellusten prototyyppejä, applikaatioiden ja verkkopalveluiden layout-suunnittelmat ja konseptitoteutukset samalla kertaa.

Setelin myöntää Business Finland

Vuonna 2022 Innovaatiosetelin rahoituksen suuruus on 5000€ + alv. Tuki ei aiemmista vuosista poiketen sisällä tänä vuonna omavastuuosuutta. Innovaatiosetelin hakemus tehdään Business Finlandin sähköisessä asiointipalvelussa.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten me voimme auttaa!

Mikko Pulju
puh. 040 129 3487
mikko.pulju@sohova.fi