<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3462055293893099&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Skip to content

Web-kehittäjä Sara viihtyy Sohovalla

_A7A0589

Mitä Sohovalla tehdään ja ketä meillä työskentelee? Raotamme Sohovan mielenkiintoista arkea esittelemällä toimintaamme työntekijöidemme opastuksella Sohovalaiset-blogisarjassa. Pääset tutustumaan erilaisiin työtehtäviimme tiimiläistemme työpöydällä olevien projektien avulla. 

WordPress-sivustojen kehittämistä

Tietokone hurahtaa käyntiin Saran toimesta arkiaamuna tavanomaisesti noin puoli yhdeksän aikaan aamulla. Työkoneen sijainti vaihtelee, sillä Sara tekee töitä välillä kotonaan ja välillä Sohovan toimistolla Rovaniemellä. Ensitöikseen Sara tarkistaa työpäivän alussa sähköpostit, Slackin, ZenDeskin ja muut käytössä olevat kanavat. Päivän kulku määräytyy ennalta sovittujen asioiden parissa. 

Web Developerina työskentelevän Saran viikkoon kuuluu tällä kertaa Sohovan Palveluklinikan tikettien hoitamista. Palveluklinikka on nimitys Sohovan asiakkaiden helpdeskin tukipyynnöille ja muutamat kehittäjät hoitavat kyseisiä tehtäviä. Tukipyyntöjen lisäksi Saran tehtäviin kuuluu tällä hetkellä työnalla olevan WordPress-sivun läpikäynti ja tyylien muokkaus ennen sivuston julkaisua.  

Sara työskentelee enimmäkseen WordPress-sivustoprojektien frontedin parissa, mutta myös backendin tekeminen hoituu yhtä lailla. 

salmi_sara_1


Avoimuus ja rehellisyys ovat osa Sohovaa

Sohova on Saran mielestä todella kiva työpaikka. Hän kuvailee Sohovan meininkiä hyväksi ja ilmapiiriä rennoksi. Avoimuus ja rehellisyys kuuluvat hänen mukaansa Sohovan työkulttuuriin eikä huumorista ole puutetta. Hänen kertoo Sohovalla työskentelevän monenlaisia osaajia ja apua saa muilta aina tarvittaessa. 

Vapaa-ajallaan Sara pelaa salibandyä ja sulkapalloa. Hän huristelee kesäisin moottoripyörällä tien päällä, kun sää on selkeä. Musiikki niin kuunneltuna kuin soitettuna kuuluvat olennaisesti vapaa-aikaan. Energisellä Saralla on usein suunnitteilla monenlaisia projekteja vähintään ajatuksen tasolla, joita hän sopivan tilaisuuden tullen ryhtyy toteuttamaan. Koirat ovat lähellä hänen sydäntään ja hänen kotoaan löytyykin yksi karvakuono. 

Haluaisitko sinä Saran työkaveriksi? Se voi olla mahdollista! Etsimme parhaillaan uusia ohjelmistokehittäjiä tiimiimme Helsinkiin tai Rovaniemelle. Myös etätyö on mahdollista. Tutustu työnkuvaan ja laita hakemus tulemaan!  Lue lisää.