Skip to content

Rekry: Projektipäällikkö

_A7A0589

Etsimme sinua, projektipäällikkö!

Tule Sohovalle kehittämään tulevaisuuden digiratkaisuja projektipäällikön roolissa, osana Sohovan loistavaa tiimiä. Asiakkaamme ovat  erikokoisia yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Sinulla on teknisen tai taloudellisen alan koulutustausta ja kokemusta projektien vetovastuusta. Hallitset aikataulutuksen, projektisuunnitelman laatimisen ja projektin hallintaan liittyvät tehtäväkokonaisuudet.

Vastaat ensisijaisesti uusien projektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tiimimme ja asiakkaidemme kanssa, minkä lisäksi hallinnoit myös alihankkijoiden työtä. Raportoit yhtiön operatiiviselle johdolle.  

Voit työskennellä joko Helsingin tai Rovaniemen toimistolla. Tuemme mahdollisuutta hybridityöskentelyyn.

Vetämiesi ohjelmistokehitysprojektien teknologioita ovat tyypillisesti WordPress, PHP, React ja Javascript. Työn tekemisen keskeisiä verkkoympäristöjä ovat Microsoft (Teams, OneDrive), Visma Severa, Slack ja Gitlab.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, tarkkaa otetta dokumentaatioon sekä kykyä liiketoimintalähtöiseen ajatteluun.

Liity kasvavaan tiimiimme ja tule mukaan kehittämään osaamistasi digitalisoituvassa maailmassa. Tarjoamme mukavat työkaverit, haastavia tehtäviä, osaamistasi vastaavan palkan sekä hyvän perehdytyksen vastuualueeseesi.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille! 

Voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakemukset@sohova.fi. Riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, osaamistasi teknologioista ja erityisesti millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. 

 

Lisätietoja avoimesta työpaikasta

kunnari_jari
Jari Kunnari
jari.kunnari@sohova.fi
+358 40 558 3663